Şampiyonluk Pastasını Başkan Dündar Kesti

Başkan Dündar, Şampiyonları Ödüllendirdi

Geçtiğimiz hafta Ankara’da oynana finalmaçları sonunda Türkiye Bayanlar Hentbol 1’inci Ligine yükselerek birtarih yazan Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımı, şampiyonlukkutlamasını Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenlegerçekleştirdi. Hazırlanan şampiyonluk pastasını sporcularla birliktekesen Dündar, "Bu başarı, yalnızca Osmangazi’nin değil, tüm Bursa’nınbaşarısı. Şampiyon gençlerimizi kutluyorum" dedi

DikkaldırımSpor Salonunda düzenlenen şampiyonluk kutlamasına, Osmangazi BelediyesiBayan Hentbol Takımı sporcuları ve hocaları ile, kulüp yöneticilerikatıldı. Salonun ortasına kurulan şampiyonluk pastasını sporcularlabirlikte kesen Başkan Dündar, daha sonra şampiyonları birer altınlaödüllendirdi.

Tamamı altyapıdan yetişen ve2. Ligde oynadıkları tüm maçları kazanarak, Türkiye Bayanlar Hentbol 1.Ligine yükselen şampiyon sporcuları tek tek kutlayan Dündar, "OsmangaziBelediyespor Kulübü bünyesinde 32 farklı branşımız var. Tamamıaltyapıdan, kendi yetiştirdiğimiz sporculardan oluşuyor. Bu gün burada,bu gençlerimize, bu çocuklarımıza gerekli desteği verdiğimiz zaman neleryapabileceklerinin güzel bir örneğini görüyoruz. Bu başarı sadeceHentbolda değil, Judo, Tekvando, yüzme ve atletizm gibi diğerbranşlarımızda da var. Ben bu başarıyı altyapının zaferi olarakgörüyorum" dedi.

Hentbol takımının 18 maçta18 galibiyetle namağlup olarak 1. Lige çıktığını, bu başarıyı 1. Ligdede sürdüreceklerine inandığını ifade eden Dündar, "Asıl hedefimiz,altyapıdan yetişen bu gençlerimiz arasında milli sporcu sayımızıartırarak, milli sporcularımızla Bursa’mızı yurt dışında en iyi şekildetemsil etmek. Ulusal başarının yanında, kazanılacak uluslararası başarıile, Türk bayrağını göndere çektirmek. Bu gençlerle bunu dabaşaracağımıza inanıyorum. Bize bu coşkuyu, bu mutluluğu ve heyecanıyaşatan gençlerimize çok teşekkür ediyor, kendilerini ve hocalarını ayrıayrı kutluyorum" dedi.

Takım antrenörüOsman Güner’de, elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını, 4-5 yıllıkplanlı bir çalışmanın sonucu elde ettiklerini söyledi. Sezon başındakoydukları şampiyonluk hedefine ulaşmış olmaktan son derece mutluolduklarını ifade eden Güner, "Bu başarıda, hiç şüphesiz ki, bizedesteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başkanımız Mustafa Dündar ve kulüpyöneticilerimizin de payı çok büyük. Şimdi hedefimiz bu başarıyı,Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğunu da kazanarak bu başarımızıtaçlandırmak" dedi. Güner, takımın 12 sporcusunun milli takımlaraseçildiğini söyledi.

Takım kaptanı ÖzgeDemir, sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ve inanarakoynadıklarını, bunun sonucunda da şampiyon olduklarını söyledi. Demir,"Bu inançla oynadık ve 18 maçta 18 galibiyet aldık. İddialı bir takımız.Bize güvenenleri mahcup etmedik ve şampiyon olduk. Hedefimiz 1. Ligdede bu başarıyı sürdürüp süper lige çıkmak" dedi.

Bakmadan Geçme