“Şampiyonluk yarışı oldukça çekişmeli”

Kadınlar Süper Lig'de yer alan Trabzon ekibi Zağnosspor'da teknik adam Kıvanç Özcan ligdeki genel durumu ve takımının performansını değerlendirdi.

HENTBOLHABER.NET – Ligin oldukça çekişmeli geçtiğini belirten Özcan; “İzmir takımını da bu mücadelenin içindeki takımlara eklememiz gerekir. Bunun lige de yansıdığını puan durumundan net bir şekilde görebiliyoruz. Takımların puanları birbirlerine çok yakın. Şampiyonluk yarışı sezonun son haftasına kadar devam edecektir” dedi.

Takımının ligdeki durumundan da bahseden Özcan, “Özellikle bizim performansımızda zaman zaman iniş çıkışlar olsa da başarılı bir periyod geçiriyoruz. Önümüzdeki maçın önemini biz de biliyoruz. Muratpaşa da şampiyonluğa oynayan bir takım. Hem tecrübeli hem de genç ve iyi oyunculara sahipler.  Biz de çalışmalarımıza başladık. Takımımızın motivasyonu üst seviyede. Ben sezon boyu tüm oyuncularıma inandım ve güvendim. İnşallah camiamızı mutlu edecek bir sonuçla döneriz” açıklamasında bulundu. Özcan, Antalya’da oturan tüm Trabzonluları maça beklediklerini de sözlerine ekledi.




Bakmadan Geçme