Samsun GSK – Karaman Minik Atılım SK: 28-29

Hentbol Kadınlar 2.Ligi B Grubu Sinem Aksu Sezonu 1. Etabı Samsun GSK ile Karaman Atılım Spor Kulübü maçı ile tamamlandı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar 2.Ligi Sinem Aksu Sezonu B Grubu 1.etap müsabakaları İzmir Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynandı.

Günün son maçında Samsun GSK ile Karaman Atılım SK karşı karşıya geldi.

Haber

Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın ilk devresinde her iki ekipte birbirine üstünlük kurmanta zorlandı. 17. dakika 8-6 Samsun GSK lehine geçilirken, ilk devre 13-13 berabere sonuçlandı.

Haber

Müsabakanın ikinci devresinde ise hızlı hücumlar ile Samsun GSK ön plana çıkmayı başardı. Hücumda hatalar yapan Karaman Atılım Spor Kulübü’ne karşı hızlı hücumu iyi oynayan Samsun GSK 41.dakikayı 22-18 önde geçti.  Samsun GSK’da 99 forma numaralı kaleci Mina Kılıçarslan kurtarışları ile aradaki farkın açılmasında katkısı oldu. Müsabakada son 10 dakikaya 25-22 ile Samsun GSK önde girdi. Müsabakanın son 6 dakikası içerisinde hücumda daha iyi olan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü skorda dengeyi sağladı ve 25-25 eşitliği yakaladı.  Son 5 dakikasına ise Karaman Minik Atılım Spor Kulübü 25-26 önde girmeyi başardı. Samsun GSK’da Tuana Uçarlı 7metre şansını değerlendiremeyince Karaman Minik Atılım skor avantajını korudu. 

Heyecandan yerinde duramadılar

Müsabakanın son 3 dakikasına 26-26 beraberlik ile girlirken, her iki ekibin tribünde yer alan yöneticileri yerinde duramadı. Son iki dakika da Samsun ekibi adam adam savunmaya çıksa da, Karaman Minik Atılım 27-28 üstün olan taraftı. Maçın son 30 saniyesinde 28-28 beraberlik yakalanırken, Karaman Minik Atılım Spor Kulübü son saniyede 7metre atışı kazandı ve skor 28-28 idi. Topun başına gelen Özge Demir golü attı ve takımının galibiyetinde (28-29) önemli rol oynadı.

Bu sonuçla Karaman Minik Atılım SK, 1 etabı 2 galibiyet ile kapatırken, Samsun GSK 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

 

Bakmadan Geçme