Samsun’da Plaj Canlandı

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ‘Bayanlar Plaj Hentbolu Turnuvası’ sona erdi.

Karadeniz Bölgesi’nde ilk kez düzenlenen organizasyonun şampiyonu ise Samsun ekibi oldu.

Karadeniz Bölgesi’nde ilk kez gerçekleşen Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Bayanlar Plaj Hentbolu Turnuvası’ sona erdi. 19 Mayıs Kamp Eğitim Merkezi sahilinde iki gün süren organizasyona Kastamonu, Çorum, Ordu ve Samsun takımları katılırken izleyiciler birbirinde çekişmeli karşılaşmalar seyretme fırsatı buldu. Takımlarının galip gelmesi için büyük mücadele örneği gösteren sporcular,  plajda hentbol oynamanın keyfini doyasıya çıkarttı.

ŞAMPİYON SAMSUN

Renkli görüntülere sahne olan plajda hentbol keyfinin ikinci gününde Samsun takımı, Ordu ekibiyle karşılaştı. İlk devresini zorlanmadan kazandığı maçın ikinci yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Samsun temsilcisi, devreyi kaybetti ve karşılaşma 1-1’lik skorla bire bir oyuna gitti. Bire bir atışlarda kalecisinin başarılı oyunuyla mücadeleyi 2-1 kazanmayı başaran Samsun takımı, turnuvadaki tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu. Kastamonu ekibi ise Çorum temsilcisini mağlup ederek ortanizasyonu ikinci tamamladı.

KUPALARI VERİLDİ

Turnuva sonunda ise ödül töreni düzenlendi. Organizasyonu dördüncü bitiren Ordu, üçüncü sırada tamamlayan Çorum, ikincilikle yetinen Kastamonu temsilcisi ve tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan Samsun takımına kupaları verildi. Turnuvaya katılan takımların sporcuları, kupa töreninin iki gün süren turnuvanın yorgunluğunu denizde yüzerek attı.

Samsun Bayanlar Plaj Hentbolu

Haber 

25-26 Haziran Tarihleri arasında gerçekleşenSamsun Bayanlar Plaj Hentbolu Turnuvası Resimleri için yukarıdaki linki yada resmi tıklayınız..

 

 

Bakmadan Geçme