Samsun’lu Hentbolculara Ordu’lular Sahip Çıktı

Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Spor Kulübü ile Samsun’u temsil eden Antrenörler Murat Ekşi, Seçkin Karadiş ve 7 hentbolcu destek bulunamayıp, kulübü kapatılınca, komşu Ordu’ya yelken açtılar. Antrenörler, “Bu Samsun hentbolunun ayıbıdır” dediler.

Samsun’da altyapısı ile örnek olan ve yapmış oldukları çalışmalarla geçen dönemde Hentbolhaber’e de konu olan Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Spor Kulübü, bu sezon Ordu Boztepe Gönülspor olarak Hentbol Liglerinde yer alıyor.

Türkiye Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Ordu Boztepe Gönülspor, yatırımlarına devam ediyor. Bayan Hentbol Lig takımından sonra Samsun’lu Hentbolcularıda bünyesine dahil eden Ordu Boztepe Gönülspor  Yönetimi, liglerde en iyi şekilde mücadele edip başarılar kazanmak istiyorlar.

Samsunlu antrenörler Murat Ekşi ve Seçkin Karadiş ile sporcular MuhittinAteş, Nedim Alp Seçgen, Kenan İpek, Hasan Hüseyin Baş, İzzet Keskin,Çağrı Yıldız ve Sefa Ergün, komşu Ordu ekibinin başarısı için terdöküyor. Geçen yıl aynı ekip Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi’yle Samsun’ubaşarı ile temsil etmiş ancak sezon başında kulüp Samsun’dan destekbulunamadığı için kapatılmak zorunda kalmışlardı.

Antrenörler Murat Ekşi ve Seçkin Karadiş, "Mareşal Fevzi ÇakmakLisesi’nde hentbol branşını kendi imkanlarımızla yaptık. LiglerdeSamsun’u temsil ettik. Ancak bu sezon başında hiçbir destek bulamayıp,kulübümüzün hentbol branşını kapattık. Oyuncularımızla birlikte Ordu’danteklif alınca onların da geleceklerini düşünerek, komşuya sığındık. BuSamsun hentbolunun ayıbıdır. Bizler Samsun’da hentbolun gelişimi adınabir şeyler yaparken, koskoşa büyükşehirden destek alamamamızdüşündürücü. İnşallah Samsun’da bu durum düzelip ve sahiplizlik ortadankalkar" dedi.

Bakmadan Geçme