Sarı Fırtına…

Polonya kupalarında namağlup şampiyon olan Kielce, sezonu büyük bir eğlence ile kapatırken 2016 hedefini taraftarları ile paylaştı…

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – KS Vive Tauron Kielce, geçtiğimiz hafta düzenlenen muhteşem bir eğlence ile 2014/2015 Sezonunu kapattı.

Kent meydanında yapılan törende, takımlarına bağlılıkları ve coşkularıyla tanınan Kielce taraftarı yine renkli görüntüler oluşturdu.

Polonya Kupası’nı, Polonya Süper Ligi Kupası’nı ve son olarak Şampiyonlar Ligi Bronz Madalyasını kazanan KS Vive Tauron Kielce takımı, şampiyonluklarını taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

Haber

NAMAĞLUP ŞAMPİYON
Kielce, Nisan ayı sonunda Beşiktaş Mogaz HT’nin VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki rakibi Orlen Wisla Plock’u final karşılaşmasında 26:23 mağlup ederek Polonya Kupası Şampiyonu oldu. Polonya Süper Ligi’nde (PGNiG Superliga) namağlup şampiyon olan Kielce geçtiğimiz hafta sonu Köln şehrinde düzenlenen VELUX EHF FINAL4’da Alman Şampiyonu THW Kiel’i mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde bronz madalyanın sahibi oldu.

Haber

(Yukarıdaki fotoğraf Polonya Kupası Şampiyonluğu sonrasında çekilmiştir.)

EĞLENCE BAŞLASIN!
Takım ve teknik heyet otobüsle dolaşarak halkı selamladı. Yarım saatlik turun ardından takımın kent meydanına girmesiyle başladı. Önce küçük bir podyuma çıkan ekip, uzun ve yüksek bir platformda yürüyerek sahneye geçti.

İKİ DOĞUMGÜNÜ
Organizasyonun yapıldığı gün Teknik Direktör Talant Dujshebaev’in doğum gününe denk geldi. Binlerce kişi çok sevdikleri hocalarına hep bir ağzıdan “İyi ki doğdun” şarkısını söyledi.

Sol Oyun Kurucu Piotr Chrapkowski’nin kızı Sarah’nın doğumu duyurulduğunda kent meydanında toplanan taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı.

Haber

“GRABARA”, “DEW” VE “ZELKA”YA VEDA
Takımdan ayrılan oyuncular Piotr Grabarczyk, Tomasz Rosinski ve Zeljko Musa taraftarların tezahüratları ve çılgınca alkışları ile uğurlandı. 2002’den bu yana Kielce formasını terleten Pivot Grabara (Piotr Grabarczyk); “Sarı Beyaz Mavi her zaman kalbimde olacak. Bu muhteşem yıllar için hepinize çok teşekkür ederim” derken 2005 yılında takıma katılan Tomasz Rosinski; ”10 yıl gibi bir süre böyle bir kulüpte oynayabildiğimi için çok mutluyum. Hocalarıma ve yönetime, harika oyuncularla aynı ekipte yer alma şansı verdikleri için teşekkür ederim. Onlarla aynı formayı giymek büyük zevkti. Dünyadaki en iyi taraftarlar olan sizlere de teşekkür ederim” dedi.

İŞTE DÜNYAYA NAM SALMIŞ KIELCE TARAFTARI…

DUJSHEBAEV: HENTBOLU SEVİYORUZ
Kielce Başkanı Bertus Servaas, kulübün gelişimine katkıda bulunan taraftarlar, sponsorlar ve ilgili kurumlara teşekkür etti. Başkan; “Polonya Şampiyonluğunu, Polonya Kupasını ve Şampiyonlar Ligi Bronz madalyasını kazanmak büyük başarı ancak biliyorum ki herkes daha fazlasını umut ediyordu. Desteğiniz ve sabrınız için hepinize teşekkür ederim” dedi. Teknik Direktör Talant Dujshebaev ise; Bu güzel bir yıl için teşekkür ederim. Her şeyi sizler için yaptık. Sizlerir ve hentbolu çok seviyoruz. Gelecek sezon Kielce’ye Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu getirmek istiyoruz. Sezon boyunca çok sıkı çalışan oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Kaptan Grzegorz Tkaczyk törenin sonunda bir kere daha Süper Lig Kupasını çocuklarla birlikte kaldırarak kalabalığı selamladı. Akabinde oyuncular taraftarlarla vakit geçirdiler ve imza dağıttılar.

Haber

Haber

Fotoğraf: vtkielce.pl & instagram.com/vivetauronkielce/

 

Bakmadan Geçme