Şaylan: 'Çetin bir sezon olacak'

Hentbolhaber.Net'te Gazeteci Yılmaz Acar Davut'un sunduğu Hafta Ortası programının bu haftaki konuğu EGO SK Başantrenörü Ahmet Şaylan ve Eskişehir Ormanspor Başantrenörü Fatih Işık oldu. Ayrıca Üsküdar Belediyespor Genel Sekreteri Gökhan Kaya, Üsküdar Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor arasında yaşanan transfer görüşmelerini aktardı. 

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi 3 haftalık maratonun ardından Milli Takım arasına girdi. Sezonun ilk 3 haftasının değerlendirmesini yapan EGO SK Başantrenörü Ahmet Şaylan sezonun sıkı geçeceğinin, yabancı ve yerli oyunculardan oluşan bir kadro oluşturarak iyi bir başarı yakaladıklarının ve hedeflerinin Avrupa Kupası olduğunun altını çizdi.  

Şaylan yeni bir kadro oluşturmalarına rağmen 3 maçın 3’ünde de galibiyet aldıklarını vurgulayarak, “İlk 3 maçımızı iyi götürdük. Milli Takım arasında eksik ve yanlışlarımızı değerlendireceğiz. Lig sıkı geçecek gibi gözüküyor. Üsküdar Belediyesi 80’lerden beri bildiğim, süregelen çok köklü bir takım. Bazı takımlar köklü bir kadroya sahipken birde bizim gibi yeni kadrolar var” diye konuştu.

Takım içerisinde olmasına rağmen takım içerisindeki uyuma dikkat çeken ve hedeflerinin Avrupa Kupası olduğunu belirten Şaylan şunları söyledi: “Bundan sonra bir tık üstte takımlarla oynayacağız. İyi bir savunma yapımız var. Gücümüzü bu şekilde göstereceğimizi düşünüyorum. Yabancı oyuncularımız da çok uyumlu insanlar. Uyum sürecini atlattık yeni bir transfer düşünmüyoruz. Şu an bir sakatlık durumu da yok. Hedef anlamında ne yapabileceğimize baktık. Bu yıl Avrupa Kupaları için oynamaya çalışıyoruz. Takımı da bu şekilde oluşturduk. Yerli ve yabancı oyuncularımız tecrübeli. Hedeflerimiz doğrultusunda doğru tercih yaptık diye düşünüyorum. Aynı hedef doğrultusunda koştuğumuz takımlar da var. Çetin bir sezon olacak. Biz de kendi mücadelemizi vereceğiz.”

 

Bakmadan Geçme