Sedat Yavuz: Zor Bir Maç Olacağını Biliyorduk

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 6.haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile 30-30 berabere kalan Ortahisar Belediyespor'da Başantrenör Sedat Yavuz, Hentbolhaber'e konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyespor ile 30-30 berabere kalan Ortahisar Belediyespor'da Başantrenör Sedat Yavuz, Hentbolhaber'e konuştu. Başantrenör Sedat Yavuz yapmış olduğu açıklamada zor bir maç olacağını bildiklerini dile getirdi.

Yavuz, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ona göre de hazırlandık. Avrupa Kupası oynamak istiyoruz. Bundan dolayı ilk 4-5’i içinde olmak istiyoruz. Bu yönde alabileceğimiz Üsküdar maçını kaybetmiştik. Bu maçı da kazanmak istiyorduk. Hedef maçlarımız Görele, İzmir, Üsküdar maçlarıydı" dedi.

"Ancak 2 Puan Kaybedecek Gibiyken 1 Puan Almak Bizim İçin Güzel Oldu"

Yavuz devam eden açıklamalarında, "Bu anlamda maçın çekişmeli geçeceğini biliyorduk. İzmir sonuna kadar öndeydi. Çok hata yaptık. Maç 5 fark olmuşken aldığımız son molada daha maçın bitmediğini, kazanmak istediğimizi hatırlattık. Son 5 dakikayı oynadığımız gibi maçı oynasaydık kesin kazanırdık. Ancak 2 puan kaybedecek gibiyken 1 puan almak bizim için güzel oldu" diye ifade etti.

"Devre Arasında Takviye Düşünüyoruz"

Yavuz son olarak, "Eskişehir maçını kazanmayı hedefliyoruz. Ekstra puanı da Bursa maçında almak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 1’inci Lig’den Süper Lig’e çıkıp da takım kurmak çok zor. Kurulu bir takımı düzene sokmak çok daha kolay. Biz 10-12 transferle bir takım oluşturmaya çalıştık. Eksiklerimizi görmüş olduk. Devre arasında takviye düşünüyoruz. Bu takviyelerle Avrupa Kupası’nda mücadele edecek sıralamaya girmek için daha iddialı olacağız. Çok daha iyi bir takımla ikinci devreye giriş yapacağız." diye belirtti.

Bakmadan Geçme