Selçuklu Belediye , Göztepe’yi Yendi

Hentbol Erkekler 1.Liginde Konya Selçuklu Belediyesi ile Göztepe Spor Kulübü karşılaştı.

Hentbol Erkekler 1.Ligin iki iddialı ekibinin karşılaşması mücadele seviyesi yüksek , hentbol severler adına zevkli dakikalara sahne oldu.

Ev sahibi ekip Konya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü , müsabakanın ilk yarısını 16-14 skor üstünlüğü ile önde tamamladı. Müsabakanın 42.dakikasında konuk Göztepe farkı 1 sayıya indirdi. Müsabakanın son 5 dakikasına deplasman ekibi Göztepe Spor Kulübü 1 fark ile öne geçti. Müsabakanın sonunda gülen taraf ise ev sahibi ekip 31-29 skor ile Konya Selçuklu Belediyespor oldu.

Müsabaka sonrası Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulunan Konya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Hasan Bakar düşüncelerini şöyle aktardı : " Ligin güçlü ekiplerinden Göztepe’yi evimizde ağırladık. Her iki takımıda sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz müsabakadan 2 sayı fark ile galip ayrıldığımız için mutluyuz. Maçta daha az hata yapan taraf biz idik.  Önemli olan müsabakanın fair – playy çerçevesinde geçmesi idi. Göztepe Antrenörü İhsan Okumacı  , sporcuları ve değerli Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki maçlarda , ligin tüm ekiplerine başarılar diliyorum. " dedi.

Konya Selçuklu Belediyespor bu sonuçla beraber ligde ikinci sıraya yükseldi. Göztepe ise dördüncü sırada yerini koruyor.

Bakmadan Geçme