Selçuklu Belediyesi seri peşinde…

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü, Erkekler Süper Ligin 6. haftasında Başkent temsilcisi Maliye Milli Piyango takımı ile karşı karşıya gelecek.

HENTBOLHABER.NET – Geçen hafta Trabzonspor’u mağlup etmeyi başaran Selçuklu Belediyesi SK, Ankara’da Maliye Milli Piyango SK karşısında galibiyet arayacak. Hazırlıklarını tamamlayan Konya temsilcisi bugün Ankara’ya hareket edecek. Ligde aldığı 3 galibiyetle 6 puan toplayarak 6. sırada bulunan Maliye Milli Piyango SK’ya  karşılık Selçuklu Belediyesi SK aldığı 2 galibiyet ve 4 puanla 10. sırada bulunuyor. Selçuklu Belediyesi SK galibiyet anında ilk 6 arasında kendine yer bulma şansı yakalayacak.

Selçuklu Belediyesi SK antrenörü Hasan Bakar, Bordo-Mavili ekiip karşısında galip gelerek biraz rahatladıklarını ve moral kazandıklarını belirterek, ” Trabzonspor galibiyetini morali ile Maliye Milli Piyango karşısında en iyi şekilde mücadele ederek yine galip gelmeye çalışacağız. Takımımız bu zorlu mücadeleye oldukça iyi hazırlandı. Cumartesi günü inşallah bir olumsuzluk yaşamadan maçı galip tamamlamak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

22 ekim Cumartesi günü saat: 13:00 da Ankara THF Spor Salonunda oynanacak mücadeleyi Sivas bölgesi hakemlerinde Mahmut Boyraz – Ebubekir Boyraz hakem ikilisinin yönetecek.

Bakmadan Geçme