Selçuklu Belediyespor’da Galibiyet Çoşkusu

Hafta sonu İzmir deplasmanından galibiyet ile dönen Konya Selçuklu Belediyespor’da galibiyet çoşkusu yaşanıyor.

İzmir’de Göztepe’nin konuğu olan Erkekler 1.Lig ekibi Konya Selçuklu Belediyespor, maçın ilk dakikalarında 0-5 gibi bir seri yakaladı ve açın sonuna kadar üstünlüğü korudu.

HaberGöztepe maçının ilk 10 dakikası içerisinde kalecileri 16 forma numaralı Mehmet Emre ile  kalelerini kapatan Konya Selçuklu Belediyespor, 10 forma numaralı Yiğit Yaşar ve 17 Forma numaralı Mehmet Çoşkun ile etkili oldu. Özellikle savunma da canlı ve yılmayan bir oyun sergileyen, hucümda da hızlı oyunla sonuca giden Konya Selçuklu Belediyespor, Göztepe’nin şanssızlığını iyi değerlendirdi. Bu süre içerisinde karşı karşıya bir çok pozisyon kaçıran, kalede Cenk’in etkili oyun sergileyememesi  ile skor olarak Konya ekibinin skoru önde götürmesinde etkili oldu. Cenk’in yerine giren  Kemal ilk yarının sonlarına doğru kalesinde etkili oldu ve aradaki farkın kapanmasını sağladı. İlk yarı 13-18 Konya Selçuklu Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi.

2.yarıya da etkili başlayan Konya ekibi 40.dakika  aradaki farkı 9 sayıya kadar çıkarmayaı başardı. Bu dakikadan sonra Göztepe Kalecisi Kemal kalede tekrar etkili olmaya başlayınca aradaki fark 22.dakika da 4 sayıya (29-33) düştü. Bu dakika dan sonra başa baş bir mücadele sergilenirken, Konya ekibi aradaki farkın daha da kapanmasına engel oldu ve maçı 33-35 kazandı.

Konya Selçuklu Belediyespor’da antrenör Hasan Bakar, oyuncularımı zorlu bir deplasmanda galip geldikleri için tebrik ettiğini belirterek , "Göztepe zorlu bir takım ve galibiyet kolay olmadı. Her iki ekipte kazanmak için mücadele etti. Biz çok koşan bir ekip olarak aradaki fark açılınca biraz oyunu garantiye almak istedik.Ancak Göztepe çift pivot oynayınca savunmada sıkıntı çektik. Açıkçası hafta içerisinde bu sıkıntılar üzerine çalışmalarımızı yapacağız. Gzel bir galibiyet oldu. Her iki ekibe de ilerleyen haftalarda başarılar dilerim."dedi.
Haber

Bakmadan Geçme