Selçuklu ve Anafen Lige Hazır

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasmanda mücadele eden Anafen Koleji ile Konya Selçuklu Belediyespor, ligin 2.devresine hazırlanmak için iki hazırlık maçı yaptılar.

Lider Anafen Koleji ile iki hazırlık maçını Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanan Konya Selçuklu Belediyespor, her iki hazırlık müsabakasından da galip ayrıldı.

İlk hazırlık maçının ilk yarısı 24-22 önde tamamlayan Selçuklu Belediyespor, karşılaşmanın sonunda 49-42’lik skorla sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Sonraki gün yapılan mücadelenin ilk yarısını 26-19 önde tamamlayan mavi-beyazlılar, maçı 51-38 kazanmayı bildi. Oynanan her iki karşılaşmada da tüm oyuncularını sahada deneme ve durumlarını görme şansı yakalayan antrenör Hasan Bakar, ligin ikinci yarısı öncesinde oyuncularının performanslarından memnun olduğunu belirtti.

Antrenör Bakar, "Ligin ikinci yarısına önümüzdeki hafta başlayacağız. Lige verilen arada takımımız en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştı. Yaptığımız hazırlık çalışmalarını Anafen maçlarında görme ve test etme şansı yakaladık. ilk yarıda şanssız bir şekilde verdiğimiz maçları ikinci yarıda telafi etmek için elimizden geleni yapacak ve süper lige çıkmak için büyük gayret göstereceğiz. İnşallah oyuncularımızla bunu başaracağız. Ayrıca hazırlık maçları için şehrimize gelen Anafen takımını burada konuk eden ve bize maç oynama şansı veren yönetim kurulumuza da teşekkür ediyorum" dedi.

Anafen Koleji Antrenörü Çetin TİRYAKİ, "İki müsabakada da oyuncularımızı zorlu ikinci devreye hazırlamaya çalıştık.İlk yarın lideriyiz ancak ikinci devre çok zorlu geçecek.Bizi Konya’ya davet eden ve misafir eden Konya Selçuklu Belediyespor Teknik ekibi ve İdarecilerine teşekkür ederiz."dedi.

Haber

 

Bakmadan Geçme