Selka, Göztepe’ye kök söktürdü

Göztepe, Erkekler 1.Tur D grubunda ikinci galibiyetini elde etti.

HENTBOLHABER.NET – Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan ve grubun en kritik müsabakalarından biri olan Selka Eskişehir Hentbol SK – Göztepe maçında gülen 26-28 ile Göztepe oldu.

Müsabakanın ilk dakikalarında her iki tarafta sert bir oyunla maça başladılar. Savunmada daha iyi olan ve kaleci Baba’nın etkili kurtarışları ile Göztepe 10.dakikayı 3-6 önde geçti.  Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi kuran ve pivot mevkiinde etkili olmaya başlayan Selka Eskişehir’de Velibor, takımını ateşledi ve üst üste attığı goller ile 15.dakikayı takımının 7-6 önde  geçmesini sağladı. Pivot mevkiinde rakibinin etkili olduğu gören Göztepe Teknik Direktörü Ferudun Dorak mola alarak takımının oyuna dönmesini sağladı. İlk devrenin sonuna kadar mücadele devam ederken ilk yarı 13-13 berabere tamamlandı.

İkinci yarı başa baş mücadele devam etti. 40.dakika 17-18 Göztepe’nin üstünlüğü ile geçilirken, maçta kalecilerin performansı etki etmeye başladı. Göztepe ilerleyen dakikalarda taraftarının desteğini arkasına aldı ve yeni transferi Tarık ile Nemaje Skrobic skora etki etmeye başladılar. Maçın son 4 dakikasına Göztepe üç sayı farkla 24-27 önde girdi. Son dakikalarda nefesler tutuldu, Selka Eskişehir Hentbol etkili olmaya çalışsada son dakikaya Göztepe 26-28 önde girdi. Göztepe kalecisi Mohsen Baba kurtardığı 7metre atışı ile Göztepe’nin galibiyetini perçinledi.

Haber

SELKA ESKİŞEHİR HENTBOL SK – GÖZTEPE: 26-28

İLK DEVRE: 13-13

SALON: Celal Atik S.S.

HAKEMLER: Fuat Çam, Yüksel Çalkuç15

SELKA ESKİŞEHİR HENTBOL SK: Murat, Mehmet , Erdinç, Burak, Recep 1 , Ercan, Sergii 10 , Olexander 3 , Serkan 4, Viktor, Velibor 7  , Ayhan 1, Can, Semih

GÖZTEPE: Enis 1, Murat 4 , Evgeny 4 , Erdoğan, Cenk, Mohsen Baba, Gökhan 4 , Baran, Nevzat Kerem , Nemanje Skrobic 4 Nemanje Vucicevic 4, Tarık 5, Kürşat, Burak, Yakup 2  , Alp

 




Bakmadan Geçme