Selmi Yeniden Antalyaspor’da

Türkiye Erkekler Süper Lig’inde mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı,geçtiğimiz sezonda kadrosunda bulunan Marouen Selmi ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Yaz boyunca ismi Anafen Koleji ile anılan , hatta sanal ortamda bile Anafen ile anlaştığı yazılan Tunus’lu oyuncu Antalyaspor’a imza attı.

AntalyasporHentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, "Geçtiğimiz sezona göre daha düşükbütçe ile takım kuruyoruz. Parasını ödeyemeceğimiz transferleryapmıyoruz. Sözümüzü yerine getirecek hamleler yapıyoruz. Bizim içingüven ve itibar önemli çünkü Antalyaspor’u temsil ediyoruz"

TekrarAntalyaspor’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Selmi, "Antalyaspor’uŞube Sorumlusu Hakan İrban’ın yaklaşımı ve verdiği güven sayesindeAntalyaspor’u tercih ettim. Geçen sezona göre daha iyi bir kulüp yapısıvar. Ayrıca Antalya şehrinin güzelliği ve iklimi bu tercihimde önemlioldu."

Kalabalıkbasın mensubu önünde imza atmaktan dolayı heyecanlı olduğunu dilegetiren Selmi, "Geçen sezon sessiz sedasız Antalya’ya gelmiştim. Busezon ise bambaşka bir ortam var. Kameralar ve fotoğraf makineleriönünde kalabalık basın mensubu karşısında imza atmaktan dolayı çokheyecanlı ve mutluyum" dedi.

24 yaşındaki Tunuslu oyuncu geçtiğimiz sezon 90 gol atmıştı.

Haber

Hentbol Bayanlar Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

 

Hentbol Erkekler Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

Not: Takımların sıralaması il sırasına göre yapılmıştır.

 

Bakmadan Geçme