ŞENEL: ‘Hedef 11’de 11 Galibiyet’

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasman temsilcisi Amasya Taşova Yibo Antrenörü M.Sercan ŞENEL ilk devreyi Hentbolhaber.Net’e değerlendirdi.

ŞENEL yapmış olduğu açıklamada :

" 2012 2013 Erkekler 1. Lig A klasmanını Erzurum maçı ile birinci yarısını tamamlamış bulunuyoruz. Oynadığımız 11 müsabakadan 7 galibiyet 3 mağlubiyet ve birde beraberlikle 15 puanla  ligi 3. Sırada tamamladık. Sezon başı ilk yarı için 17 puan hedef koymuştuk .Ancak bunu gerçekleştiremedik .Bunu biraz da şansın yanımızda olmamasına bağlıyorum. Sezonun ikinci yarısında 7 tane iç saha maçımız varken sadece 4 deplasman maçına gideceğiz. Fikstür avantajından en iyi şekilde yararlanıp ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. "dedi

ZORLU 11 MAÇ BİZİ BEKLİYORHaber

ŞENEL ayrıca : "Şuan elimizde çok kaliteli bir kadro var. Ancak sezonun ikinci yarısı çok daha zor olacak. Belki bir yada iki oyuncuyla kadromuzu daha da güçlendirebiliriz. 1. lig A klasmanda müthiş bir mücadele var .Takımların tamamı birbirlerini yenebilecek güçte olduğunu düşünüyorum. Sezonun ikinci yarısında bizleri çok zorlu bir 11 maç daha bekliyor. Hedefimiz ikinci yarıda 11 maçta 11 galibiyet."dedi.

Bakmadan Geçme