Serdar Eler: 'Avrupa Kupalarına gitmek istiyoruz'

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 19.Haftası'nda Araç Bld. Spor Kulübü deplasmanından farklı galibiyet ile ayrılan Yenimahalle Belediyespor,
gözünü Türkiye Kupası Final4’una çevirdi.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Araç Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk devresini Yenimahalle Bld. Spor Kulübü 07-18 skor ile önde tamamlarken, maç sonunda da gülen taraf 29-43 skor ile Yenimahalle Bld. Spor Kulübü oldu. 

Yenimahalle Belediyespor Başantrenörü Serdar Eler, ilk olarak Araç Belediyespor galibiyeti daha sonra da Türkiye Kupası maçı hakkında konuştu.

Eler, “Bizim çok zorlandığımız bir maç olmadı. Araç Bld. Spor Kulübü takımı genç bir ekip. Biz, kazandığımızdan dolayı mutluyuz. İyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz. Türkiye Kupası maçları öncesi bize moral olduğunu ifade edebilirim.” dedi.

“Avrupa Kupalarına gitmek istiyoruz”

7 Mayıs Cumartesi günü, THF Spor Salonu’nda oynanacak olan Türkiye Kupası Dörtlü finallerinde, Konyaaltı Bld. Spor Kulübü maçı için hazır olduklarını aktararak, Avrupa Kupalarına katılmak istediklerini ifade eden Eler sözlerini şu şekilde noktaladı : “Türkiye Kupası dörtlü finalleri bizim için çok önemli. Sezon başında çok genç bir takımla başlayan ekibimizle Türkiye Kupası dörtlü finallerde mücadele etmek bizim için mutluluk verici bir olay. Avrupa Kupalarına gitmek için elimizden geleni yapacağız.  Biz, takım olarak bu durumun bilincindeyiz. Konyaaltı Bld. Spor Kulübü çok saygı duyduğumuz ve takdir ettiğimiz bir takım. Güzel bir müsabaka olmasını istiyoruz.” dedi.

Yenimahalle Belediyespor ile Konyaaltı Belediyespor arasında ki Türkiye Kupası yarı final maçı Saat:13.30’da THF Spor Salonu’nda oynanacak. Müsabaka TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme