Serdar Eler: “Kastamonu’yu deplasmanda mağlup ettiğimiz için mutluyuz”

Kastamonu Belediyespor’u 29-31 mağlup eden Yenimahalle Belediyespor’da Başantrenör Serdar Eler, Hentbolhaber.Net’e konuştu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Kastamonu’yu deplasmanda 29-31 mağlup eden Yenimahalle Belediyespor’da başantrenör Serdar Eler, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Serdar Eler yapmış olduğu açıklamada, “Ülkemizin yatırım yapan kulüplerinden Kastamonu’yu deplasmanda mağlup edebildiğimiz için çok mutluyuz. Maç, başlangıçtan 40. dakikaya kadar rakibimizin üstünlüğüyle geçti. Rakibimiz favoriydi fakat hentbol mücadele sporu. 45. dakikaya geldiğimizde maçın momentumu bize doğru dönmeye başladı. Oyuncularımız da bunu hissedip mücadelelerini devam ettirdiler. Bu motivasyonun maçın sonunda diri kalmalarına yardımcı olduğunu düşünüyorum. Böylesi bir galibiyet almak bizi çok mutlu etti. Oynadığımız oyunla da bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Kastamonu Bld. GSK ülkemizin değerli bir kulübü. Kendilerine EHF Avrupa Ligi’nde Debreceni Schaeffler karşısında başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme