Serdar Eler, Yeliz Özel ve İlke Şen’den Açıklamalar

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Play-Off yarı final 2.müsabakasında Ardeşen Gsk’yı yenmeyi başaran Ankara Yenimahalle Belediyespor’da Antrenör Serdar Eler, Takımın yıldız oyuncuları Yeliz Özel ve İlke Şen açıklamalarda bulundu

Yenimahalle Belediyespor’da Antrenör Serdar Eler müsabaka sonrası sıcağı sıcağına Hentbolhaber.Net’e  yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

Eler,"  Seyir zevki yüksek olan bir müsabaka idi. Hem bizim taraftarımız ,hem de Ardeşen Taraftarının olması müsabakada güzel bir atmosferolmasını sağladı. Her iki takım taraftarıda centilmence takımlarınıdestekledi. Maçın sonunda gülen taraf biz olduk. Seride 1-1 eşitliğiyakaladık. Daha az hata yaparak kalitemizi ortaya koyarak salı günü degalip gelmek istiyoruz."dedi.

Haber

Yeliz Özel, Ardeşenmüsabakası ile ilgili olarak, "Seride durumu 1-1 getirdik. Ardeşen’dedaha fazla ikinci yarıda hata yapmıştık. Ancak Ankara’da daha iyioynadık. Tur’u geçeceğimiz inancındayım. Takım halinde iyi işler yaptık.Özellikle bugün  takım arkadaşlarımdan Lence çok iyi idi pivotmevkiinde. Bende üzerime düşen ne ise en iyisini yapmaya çalıştım. Salıgünü de kazanarak avantajı elimize alacağım inancındayım."dedi.

Haber

İlke Şen müsabaka ile ilgili olarak , "İlk müsabakada biraz daha rahat bir düşünce ile gitmiş olduğumuzu fark ettik. 2.maçta daha hırslı oynadık ve kazanmayı bildik. Takım arkadaşlarımız ile daha iyi mücadele ettik. Rakibimiz ile Ardeşen’de oynamak çok farklı. Ardeşen Gsk’ya saygı duyuyoruz. Bundan sonra ki hedefimiz salı günü galip gelmek ve seride 2-1 öne geçmek olacaktır."dedi.

Bakmadan Geçme