Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF), Serdar Eler’i, Bangladeş’te düzenlenen kursta eğitmen lektör olarak görevlendirdi.
HENTBOLHABER.NET – IHF tarafından lektörlük unvanı verilen Eler, IHF Olimpik Dayanışma Kursları kapsamında, 1-10 Mart tarihlerinde Bangladeş’te organize edilen kursta eğitmen lektör olarak görev yaptı.
Serdar Eler konu ile ilgili olarak inanılmaz ev sahipliği olduğu belirtti ve “Herşeyden önce İHF’nin yanı sıra ülkemi temsil etmekten ve güzel diyaloglar kurmaktan dolayı çok memnun oldum. Bu kurs IHF’nin amaçlarına uygun olarak geçti. Katılım ve Bangladeş Federasyonunun ilgisi muhteşemdi” dedi.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 12. hafta karşılaşmaları, bugün oynanan ve... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi 13. haftası bugün oynanan iki maçla... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Ligi'ne 12. hafta, Erkekler Süper Ligi'ne ise... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi 11. hafta maçları... Haberin Devamı..
022-23 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Lig'in 10. haftası dün oynanan üç maçla... Haberin Devamı..
A Milli hentbolcumuz Ayşenur Sormaz, İtalya'nın A.S.D.Ariosto Pallamano Ferrara takımına... Haberin Devamı..