Serdar Eler’den Fikret Orman’a sitem!

Beşiktaş'ın eski hentbolcusu Serdar Eler’den mesaj var!

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş’ın en başarılı şubeleri içerisinde ilk sırada yer alan Hentbol Şubesine gereken ilginin gösterilmediği konusunda Türk ve Avrupa hentbol camiası hemfikir.

Beşiktaş Mogaz HT, Beşiktaş JK’nın hiçbir branşta şampiyonluk kazanamadığı yıllarda siyah beyazlı kulübe kupa getiren tek ekip oldu. 1981’de kurulan takım yakında 1953’de kurulan profesyonel futbol liginde mücadele eden Beşiktaş futbol takımının şampiyonluk sayısını da geride bırakacak..

Beşiktaş Mogaz kimi yıllarda da siyah beyazlıların Avrupa’da mücadele eden tek takımı oldu.

VELUX EHF Şampiyonlar Liginde üçüncü sezonunu geçiren Beşiktaş Mogaz’a ilgi gösterilmemesi hentbol emekçilerini üzüyor. Bu üzüntüye tercüman olan içlerinde Zeynur Pehlivan ve Dr. Zeki Pehlivan gibi isimlerin yer aldığı pek çok hentbol emekçisine eski bir millî hentbolcu daha katıldı

IHF ( Uluslararası Hentbol Federasyonu) Lektörü, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi, Kadınlar Süper Liginin son şampiyonu Yenimahalle BSK’nın Başantrenörü, Türkiye’de milli formayı en fazla giyen hentbolcu ve Beşiktaş’ın eski sporcusu olan Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler, mikro blog sitesi Twitter’da şu mesajı yayımladı:

“BJK tarihinin en başarılı ekibi HENTBOL… Ama Başkan hala basket masket diyor… Ne bu hentbolun makûs talihi…”

Haber




Bakmadan Geçme