Serdar Seymen: 'Bu kadro ile Avrupa Kupalarına katılmamız büyük başarı'

Spor Toto Spor Kulübünün Başantrenörü Serdar Seymen, Play-Off müsabakaları hakkında konuştu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-off 2. Tur maçları tamamlandı.

1.turun ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü evinde Spor Toto Spor Kulübünü ağırlamıştı. Konuk ekip Spor Toto Spor Kulübü sahadan 25-29 skorluk galibiyet alan taraf olmuştu.

İkinci maç ise 17 Mayıs tarihinde Ankara THF Spor Salonunda oynandı. Ev sahibi Spor Toto Spor Kulübü kendi sahasından 29-24 skor ile galip gelerek yarı finale adını yazdıran ilk ekip oldu.

Spor Toto Spor Kulübünün antrenörü Serdar Seymen, maç sonunda kazanmış oldukları galibiyeti ve yarı finale yükselmelerini hentbolhaber.net’e özel olarak değerlendirdi.

Seymen’in açıklamaları şu şekilde: “ Biz kazandığımız için çok mutluyuz. İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü zaten çok güçlü bir takım. İkinci maçta bizden çok daha fazla alternatifli oyuncuya sahiplerdi. 2.tur maçında bizim yedi oyuncumuz sahada sakatlıklarından dolayı mücadele gösteremediler. Bu kadro ile bizim Avrupa Kupalarına katılmamız inanılmaz bir başarı. Oyuncularımın her birine çok teşekkür ediyorum. Kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Yarı finalde de yapabildiğimiz en iyi mücadeleyi göstereceğiz. Yarı finaldeki rakibimiz de Beykoz Belediyesi Spor Kulübü. Maçın favorisi Beykoz diyebilirim; ancak her şey olabilir. Bu yıl sergiledikleri mücadeleden dolayı tüm takımımın emeğini kutluyorum. Böyle bir takıma sahip olduğum için çok mutluyum. Yarı finalde de elimizden gelenin fazlasını yapıp finale yükselmeyi istiyoruz. ”

Maçın en skorer ismi Spor Toto Spor Kulübünden 9 sayı ile BARIŞ BUĞDAY oldu.

Bakmadan Geçme