Serdar Seymen'den Yeni Sezona Dair Açıklamalar

Spor Toto antrenörü Serdar Seymen, Avrupa Kupası'na ilişkin yeni kadrosuyla ilgili Hentbolhaber.net'e özel açıklamalarda bulundu. Seymen, '2024-2025 sezonuna kulübümüzün yönetiminin büyük destekleriyle güçlü bir kadro oluşturduk' şeklinde konuştu.

2024-25 sezonunda 74 takımın yarışacağı EHF Erkekler Avrupa Kupası'nda 1. ve 2. tur kuraları çekildi. 
Avrupa Kupası 1. turunda Spor Toto, Hırvatistan'ın RK Porec takımıyla karşılaşacak. Rakibini elemesi halinde Spor Toto, bir sonraki aşamada Büyük Britanya'nın London GD takımıyla eşleşecek. 

1. tur ilk maçları 14-15 Eylül, ikinci maçlar ise 21-22 Eylül tarihlerinde oynanacak. 2. tur ilk maçları 19-20 Ekim, ikinci maçları ise 26-27 Ekim tarihlerinde oynanacak. Turnuvanın diğer turları da eleme usulü ile tamamlanacak.

Avrupa Kupası 1. turunda mücadele edecek Spor Toto'nun takım antrenörü Serdar Seymen, yeni sezon ve yeni kadro ile ilgili Hentbolhaber’e özel açıklamalarda bulundu.

"Kulübümüzün Desteği ile Güzel Bir Kadro Oluşturduk"

Serdar Seymen, Hentbolhaber.net'e yaptığı açıklamada, "2024-2025 sezonuna kulübümüz yönetiminin büyük destekleriyle güzel bir kadro oluşturduk. Hem Süper Lig’de hem de Avrupa kupalarında yapabileceklerimizin en iyisine odaklanıyoruz. 

"Zor Bir Kura ile Başladık"

Avrupa'da bu yıl zor bir kura ile başladık; rakibimizi en iyi şekilde analiz ederek turu geçmek için tüm takım oyuncularımız odaklanmış durumda. 

"Mücadele Dolu Ve Başarılı Bir Sezon Diliyorum"

Çalışmalarımıza 15 Temmuz itibarıyla başladık ve tüm takım olarak mutlu, zevkli, mücadele dolu ve başarılı bir sezon geçirmeyi diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni Sezon Yeni Kadro

Spor Toto'nun yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan değişiklikler hakkında önemli bilgiler veren Serdar Seymen, takım kadrosuna katılan isimleri ve altyapıdan çıkan genç yetenekleri açıkladı.

Serdar Seymen, kadroya dahil edilen yeni oyuncuları Bayram Kasırga, Buğra Olgun, Durmuş Ali Tıngır, Eray Karakoçan, Halil İbrahim Öztürk, Sarp Seymen, İbrahim Üçdağ ve Çetin Çelik'in de takımda yer alacağını belirtti.

Seymen, altyapıdan çıkan beş genç sporcunun bu sezon takımda yer alacağını duyurdu.

Serdar Seymen'den Yeni Sezona Dair Açıklamalar


 

Bakmadan Geçme