Serdar Seymen: “Galibiyetten memnunum”

Hentbol Erkekler Süper Ligi, 24. Haftasında Spor Toto Spor Kulübü ile İzmir B.Bld. Spor Kulübü karşılaştı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – THF Spor Salonu’nda oynanan maçı Spor Toto Spor Kulübü 31-28 skor ile kazanarak kendi evinden galip ayrılan taraf oldu.

Takımının galibiyet almasını, hentbolhaber.net’e değerlendiren Antrenör Serdar Seymen; “Galibiyetle ayrıldığımız için memnunum. Maçı genel olarak önde tamamladık. İyiyiz, takımımız genel olarak oldukça formda. Maçın sonlarına doğru genç oyuncularımıza fırsat tanıdık. Odaklandığımız asıl yer Türkiye Kupası maçlarını kazanmak. İzmir takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele sergilediler” dedi.

Seymen: “2 haftalık bir tatilimiz var. A2 Milli Erkek Hentbol Takımı, Ankara’da kamp yapacak. Takımımızdan birkaç oyuncumuz da A2 Milli Takım’a çağrıldı.  Sarp’ın hafif bir sakatlığı mevcuttu, mili takım kampına onu göndermeyeceğiz.  İzmir maçında  Atakan’ın dizinde bir sakatlık hali oluştu” dedi.

Spor Toto Spor Kulübü’nün, İzmir B.Bld. Spor Kulübü maçı karşısında takımının kazanmasına katkı sunan isimler kaydetmiş oldukları 7’şer sayı ile takım kaptanı Alp Eren Pektaş ve Durmuş Ali Tınkır oldu.

Bakmadan Geçme