Serdar Seymen:' İlk dörde adımızı yazdırmayı hedefliyoruz'

Serdar Seymen:' İlk dörde adımızı yazdırmayı hedefliyoruz'

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-off 1. Tur maçları 11 Mayıs tarihinde oynanan maçlar ile tamamlandı.

Celal Atik Spor Salonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Spor Toto Spor Kulübünü misafir etti. İlk devre ev sahibi takımın 16-13 skorluk üstünlüğü ile geçti. İkinci yarıya daha istekli başlayan konuk ekip Spor Toto Spor Kulübü sahadan 25-29 skor galip gelerek 17 Mayıs tarihinde oynanacak olan ikinci maçlar öncesi avantajlı konumda oldu.

Spor Toto Spor Kulübünün antrenörü Serdar Seymen  galibiyeti hentbolhaber.net’e özel olarak değerlendirdi.

Seymen’in açıklamaları şu şekilde: “İzmir Büyükşehir Belediyesi takımı en iyi maçlarından birini oynadılar bence. Türkiye Liginin en iyi iki oyun kurucusu ve pivotu da onlarda. Bu üçlüye takımın diğer oyuncuları da katkıda bulunduğunda çok iyi performans gösteriyorlar. Açıkçası ben onların mücadelesini tebrik ediyorum. Çok iyi bir takımlar. Bizim için saygıdeğer bir rakip. Bizim oyuncularımız da sahada çok iyi mücadele gösterdiler. Oyuncularımın her biri çok iyiydi. Çok eksiğimiz olmasına rağmen herkes takıma inanılmaz katkıda bulundu. Ankara’da olacak karşılaşmada da çok iyi mücadele olacağını düşünüyorum. Biz kazanmak istiyoruz. İlk dörde adımızı yazdırmayı ve Avrupa Kupalarını da garantilemek başından beri hedefimizdi.İlk maç özelinde her şey yolundaydı. İkinci maçta da galibiyeti kovalayacağız.”

Maçın en skorer ismi 8 sayı ile Spor Toto Spor Kulübünden  Mikail Yıldırım oldu.

Bakmadan Geçme