Serdar Seymen: “Kazanmak istiyoruz”

Hentbol Erkekler Süper Ligi, 19. Haftasında Eskişehir çok önemli bir maça ev sahipliği yapacak.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – 21 Mart Pazartesi Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda Eskişehir Ormanspor, Spor Toto Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

Ligin iddialı iki takımının seyir zevki yüksek mücadelesini Trt Spor Yıldız canlı olarak 16.00’da yayınlayacak.

Ligde 27 puan ile Beşiktaş’ın hemen arkasından ikinci sırada yer alan Spor Toto Spor Kulübü’nün Başantrenörü Serdar Seymen, iddialı rakibi Eskişehir Ormanspor maçı öncesi Hentbolhaber.net’ten Tuğba Akkesen’e özel açıklamalarda bulundu.

Seymen, “Maçı kazanmak istiyoruz. Ancak çok fazla sakat oyuncumuz bulunmaktadır. Can’ın sakatlığı devam ediyor. Yiğit, Sarp, Tuğberk ne yazık ki maçta yer alamayacak. Bugün de Veli antremanda sakatlandı. O da maçta yer alamayacak. Kalan oyuncularım ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır. Beşiktaş maçında da bu kadar eksik oyuncu ile oynamıştık. Oyuncularım sahada istedikleri başarılı performansı ve kazanma mücadelesini ortaya koyacaklardır. Elimizdeki kadro ile başarılı bir oyun oynayacağız. Maçı kazanmak istiyoruz. Eskişehir Ormanspor da güçlü bir rakip. Güzel bir oyun olacaktır. Spor Toto’nun ruhuna uygun bir mücadele ortaya konulacaktır.” dedi.

Bakmadan Geçme