Spor Toto Spor Kulübü’nün tecrübeli antrenörü Serdar Seymen Hentbolhaber.net’e Türkiye Kupası mücadelesini ve önümüzdeki sezon hakkında düşüncelerini dile getirdi.
TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası final maçında Spor Toto Spor Kulübü Beykoz Bld. Spor Kulübü’ne 29-26 mağlup olarak kupayı müzesine götürme şansını kaybetti.
Spor Toto Spor Kulübü’nün tecrübeli antrenörü Serdar Seymen Hentbolhaber.net’e Türkiye Kupası mücadelesini ve önümüzdeki sezon hakkında düşüncelerini dile getirdi.
Seymen, “Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nü başarısından dolayı kutluyorum. Biz de kendi adımıza üzgünüz. Sezon başından bu yana birtakım şanssızlıklar ve sakatlıklar ile ilgili sorunumuz ciddi anlamda takımı etkiledi. Takım için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yıl için eksikliklerimizi görerek ona göre planlarımızı sürdürüyoruz. Kulüp gerekli açıklamaları yapacaktır. Şu an için oyuncular Milli takıma gitmeye başladılar. Milli takıma da oynayacak olduğu müsabakalar için şimdiden başarılar diliyorum”dedi.
Kadın Milli Takım baş antrenörü Costică Buceschi, Akdeniz Oyunları öncesi... Haberin Devamı..
2021-22 sezonu Hentbol Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi EHF Final4 finalinde... Haberin Devamı..
EHF Final4 3.4.'lük maçında THW Kiel ile Telekom Veszprem HC... Haberin Devamı..
19. Akdeniz Oyunları hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren A Milli Kadın Hentbol... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi Final4 ikinci yarı final maçında... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi EHF Final4 müsabakası muhteşem bir... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi EHF Final4 öncesi All-Star takım... Haberin Devamı..