Serdar Seymen: 'Kendi adımıza üzgünüz'

Spor Toto Spor Kulübü'nün tecrübeli antrenörü Serdar Seymen Hentbolhaber.net'e Türkiye Kupası mücadelesini  ve önümüzdeki sezon hakkında düşüncelerini dile getirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası final maçında Spor Toto Spor Kulübü Beykoz Bld. Spor Kulübü’ne 29-26 mağlup olarak kupayı müzesine götürme şansını kaybetti.

Spor Toto Spor Kulübü’nün tecrübeli antrenörü Serdar Seymen Hentbolhaber.net’e Türkiye Kupası mücadelesini  ve önümüzdeki sezon hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Seymen, “Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nü başarısından dolayı kutluyorum. Biz de kendi adımıza üzgünüz. Sezon başından bu yana birtakım şanssızlıklar ve sakatlıklar ile ilgili sorunumuz ciddi anlamda takımı etkiledi. Takım için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yıl için eksikliklerimizi görerek ona göre planlarımızı sürdürüyoruz. Kulüp gerekli açıklamaları yapacaktır. Şu an için oyuncular Milli takıma gitmeye başladılar. Milli takıma da oynayacak olduğu müsabakalar için şimdiden başarılar diliyorum”dedi.

 

Bakmadan Geçme