Serdar Seymen: “Kupayı kazanmayı istiyoruz”

Spor Toto Spor Kulübü'nün kendi sahasında 34-26 skor ile Köyceğiz Belediyespor’a karşı kazandığı ilk maç sonrası, rövanş bugün Köyceğiz Spor Salonu'nda oynandı.

TUĞBA AKKAYA / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçını Spor Toto 34-26 kazanmıştı.

Rövanş maçının ilk devresi misafir takım Spor Toto Spor Kulübü’nün 11-20 skor ile üstünlüğü ile geçerken, maç sonunda da gülen taraf 30-43 skor ile Spor Toto Spor Kulübü oldu.

Türkiye Kupası’nda yarı finale adını yazdıran Spor Toto Spor Kulübü’nün deneyimli antrenörü Serdar Seymen  maç sonu hakkında düşüncelerini hentbolhaber.net’e değerlendirdi.

Seymen, “ Yarı finale kaldık. Elimizden gelenin en iyisini yaparak kupayı kazanmayı hedefliyoruz. Güzel bir mücadele gerçekleşti. Sakat oyuncularım yeniden takımdaydı. Onları takıma yeniden adapte ediyoruz. Tam kadro bir şekilde oyundaydık. Tüm oyuncularımıza zaman verdik. Önümüzdeki maçlara odaklanıp en iyi mücadelemizi sergilemek istiyoruz. Takım olarak bugün çok iyi mücadele sergiledik. Kaptanımız Alp Eren Pektaş, kalecimiz Yunus çok iyiydi. Tüm oyuncularımı sergilemiş oldukları mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum” dedi.

Spor Toto Spor Kulübü’nün maçı kazanmasında etkili olan isimler; Takım kaptanı Alp Eren Pektaş 10 sayı ile en skorer oyuncu olurken, 6 sayı ile Sarp Seymen ve Yiğit Eröz takımının mücadelesine katkı sunan iddialı isimler oldu.

Bakmadan Geçme