Serdar Seymen, 'Maç takvimi çok yorucu geçiyor'

Spor Toto Spor Kulübü Başantrenörü Serdar Seymen, hem Beykoz Belediyesi GSK hem de Mihalıççık Spor Kulübü maçları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Tuğba Akkesen/hentbolhaber.net – Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 17.haftasında Spor Toto Spor Kulübü, Mihalıççık Spor Kulübü ile karşılaştı. Spor Toto Spor Kulübü ilk yarıyı 12-19 skor ile önde tamamlarken, maç sonu salondan 24-34 skor ile mutlu ayrılan da konuk takım oldu.

Spor Toto Spor Kulübü Başantrenörü Serdar Seymen,  hem Beykoz Belediyesi GSK hem de Mihalıççık Spor Kulübü maçları hakkında  hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu:

“Bu hafta rahat geçti. Beykoz Belediyespor maçında da eksikliklerimize göre gayet güzel oynadık. Son 10 dakikada çok fazla gol kaçırdık. Maçta rotasyon yapamadığımızdan dolayı son anlarda yorgunluk hâkimdi. Sağ oyun kurucumuz ve orta oyun kurucumuz sahada yoktu. Sahada çok güzel oynadı oyuncularım. Sergiledikleri performanslarından oldukça memnunum. Her birini tebrik ediyorum. Bu maçı kazanabilirdik; ancak kaybettik. Lig açısından bakınca, play-off’a göre hareket ediyoruz. Genç bir takımız, tüm oyuncularımızı takıma adapte etmeyi istiyoruz. Şu an ligde dördüncü sıradayız. Bizim hedefimiz ligde ilk dört sırada kalabilmek. Bu hafta özelinde de konuşmak gerekirse, gayet iyiydik. Maç takvimi çok yorucu geçiyor. Önümüzdeki her maçı kazanmaya odaklıyız.”

Bakmadan Geçme