Serdar Seymen: “Süper kupayı kazandık ama bu kimseyi aldatmasın”

Köyceğiz Belediyespor Kulübü ve Spor Toto SK arasında oynanacak maç yarın Köyceğiz Spor Salonu’nda, saat 14.00’te seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Köyceğiz Belediyespor Kulübü ile yapılacak maç öncesi Süper Kupa sahibi Spor Toto SK Başantrenörü Serdar Seymen’den açıklama geldi. Seymen, Süper Kupa hazırlıklarının Süper Lig antrenmanlarına da hazırlık olduğunun altını çizdi. Süper Lig’in potansiyel şampiyonunun hangi takımlar olabileceğine dair tahminde bulunan Seymen: “İzmir, Beykoz, Beşiktaş, Ormanspor, Bursa, Spor Toto SK bu takımlar potansiyel şampiyon” dedi. 

Köyceğiz ile yarın oynanacak maç hakkında konuşan Seymen: “Hedefleri olan bir takımız. Köyceğiz’in nasıl bir takım olduğunu bilmiyorum ama güçlü bir takım olduğunu düşünüyorum. Ana düşüncemiz, tüm takımlara saygı duyarak mücadele etmek. Her takım bizim için ciddi bir rakip. Sahada buna göre mücadele ediyoruz” diye konuştu. 

Süper Lig hazırlık sürecine dair konuşan Seymen: “İzmir’deki turnuvaya katıldık. Almanya’da Avrupa Kupası maçları vardı. Avrupa kupası maçlarına giderken Almanya’da birkaç hazırlık maçı yaptık. Tüm bunları Süper Kupa’ya hazırlanırken yaptık. Süper kupayı kazandık ama oradaki skor kimseyi aldatmasın. İzmir güçlü bir takım, sezon içerisinde çok can yakar diye düşünüyorum” dedi. 

Sıkı bir süreçten geçtiklerinin altını çizen Seymen: “Yoğun bir trafikten gelerek mücadeleye başlıyoruz. Lig geçen seneye göre daha zor geçecek. Yarın ilk maçımıza çıkacağız. Hakemlerimize, gözlemcilerimize, Lig’de oynayacak tüm takımlara, hentbolun paydaşlarına sağlıklı, pandemisiz bir sezon diliyorum.  Umarım herkes gönlündeki başarıyı elde eder” diyerek iyi dileklerde bulundu. 

 

 

Bakmadan Geçme