Seri Yakalamak İstiyoruz

Erkekler Hentbol Süper Lig takımlarından Mersin Hentbol, Çankaya Belediyesi Ankaspor’u yenerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Adana Çukobirlikspor karşısında 39-24 galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  

Ligin ikinci haftasında 2. galibiyetlerini aldıklarını hatırlatan Özoğlu, "Aldığımız iki galibiyet de bizim için altın değerinde. Antalya ve Adana ekipleri karşısında aldığımız galibiyeti önemsiyoruz. Lige galibiyetle başlamak, motivasyonumuzu ve takımda uyumu artırdı. Mersin Hentbol ailesi olarak birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden Ankara ekibi karşısında da 3. galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi. 

Çankaya Belediyesi Ankaspor’un ligin güçlü takımlarından olduğunu belirten Özoğlu, "Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Onların desteğiyle bu maçta da galip gelen taraf olmak istiyoruz. Ligde tecrübeli oyuncuları olan zorlu bir takıma karşı mücadele vereceğimizin bilincindeyiz. Bu zorlu sınavdan yüzümüzü akıyla çıkarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme