Serik Belediyespor’dan Birinci Lig Hamlesi

Geçen yıl Deplasmanlı Erkekler 2.liginde mücadele eden Akdeniz Yükseliş Koleji sporcularının tamamını Antalya Serik Belediyesi Spor Kulübü devraldı.

Serik Belediyesinde hedef :"Spor Kenti Yaratmak" .Bu sebeble , turizmin başkenti Antalya olmasından dolayı, Belek, Kadriye ve Boğazkent  bölgelerindeki  turizm  zenginliğini hentbole taşıyarak, Hentbol Sporunu yeni yapacakları  Hentbol salonu ile birlikte zirveye çıkarmak amaçları olacak.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Antalya Serik Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin OKUDAN ‘’Serik’te Hedeflerinde uzun yıllardan beri hentbol olduğunu bu sebeple tamamı alt yapıdan ilkokuldan yetişen ve Akdeniz Yükseliş Koleji Anadolu Lisesinde  tam burslu okuyan sporcuları ile yola devam etmek istediklerini belirttiler.

HaberOKUDAN, Antalya’da artık salon sporlarının büyük değer kazandığını, özellikle Erkek Hentbol takımlarının kendi coğrafi yapısındaki yaşayan halkın ruhunu yansıtması itibari ile yatırımlarının tamamen bu doğrultuya çevirdiklerini ifade etti.

Türkiye Hentbol Federasyonuna Haziran ayında başvuru yaptıklarını belirten Başkan yardımcısı Bünyamin OKUDAN ; bu yıl Deplasmanlı Erkekler Hentbol 1.liginde oynamak istediklerini, Süper Lige hazırlandıklarını  ve yatırım yapmak istediklerini, önümüzdeki günlerde ise Hentbol Federasyonunun Yönetim Kurulunun kararını açıklamasının ardından, Süper Lig de oynayan sporculardan yapılacak olan transferleri açıklayacaklarını söyledi.

Bu açıdan yönetim olarak Teknik Kadroyu oluşturduklarını, en kısa süre içerisinde basın önüne çıkacaklarını ifade etti.’’

‘’Güçlü SERİK , kazanan ise HENTBOL olsun istiyoruz’’ dedi.

Haber
Haber Fotoğrafı: İbrahim Akgün’e aittir.

Bakmadan Geçme