Serinin adı Serik Belediyesi SK galibiyet peşinde

Geçtiğimiz sezon 2.ligde mücadele eden Serik Belediyesi Genç kadrosu ile bu yılda büyük performans göstererek 1.ligde üst sıraları zorlamaya devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Antrenör Hakan Gündüz ve Cihan Ariz yönetimindeki teknik kadro, hedeflerini tutturduklarını hatta bunu üzerinde sporcularının artı performans gösterdiklerini kaydetti. Oyuncularını Performans grafiğinin her gün arttığını bununda sebebinin hazırlık sürecinde disiplinli çalışmalarından geçtiğini, skorlarla ilgili olarak ise farklı galibiyetler aldıklarını  ancak bunun sürpriz olmadığını, ligde puan kaygısı yaşamadan yollarına devam ettiklerini, aynı zamanda lise takımına da büyük önem verdiklerini belirtti.

Sezon başında  rakiplerinin ligin çok üstünde sporcuları transfer ettiklerini belirten teknik heyet, ancak buna karşılık var olan  kadronun geliştirme çabasının öne çıktığını, ekibine güvenme duygusunun hakim olduğunu belirttiler.  Lige başlarken fikstür dezavantajı yaşadıklarını ancak çabuk toparlandıklarını ve hakettikleri yeri almaya çalıştıklarını ifade ettiler.

Zorlu deplasmanlardan puan çıkardıklarını bugün  ise lider Erzurum Aziziye Belediyesi S.K deplasmanına mücadele edeceklerini, kendilerinin lider takımın gücünü bildiklerini, fakat en iyi şeklide oyunlarını oynayarak ligin ilk yarısını kapatacaklarını kaydettiler.

Ayrıca 1. Ligde Playy off oynayarak Süper Lige aday olabilecek cesaretlerinin ve yetenekli sporcularının olduğunu, bu değerli kombinasyonun daha büyük başarılara imza atabileceğini anlattılar.

Özellikle 18-20 Aralık 2015 tarihlerinde devre arasında oynayacakları Türkiye Kupası Programı ile  büyük tecrübe kazanacaklarını vurgulayan teknk ekip, bunun ise kendilerini daha da çok  geliştireceğini ifade ettiler. “Daha iyi olmak için daha çok maç oynamak gerekiyor maç kondisyonu kazanarak daha fazla galibiyetler yaşamak istiyoruz” dediler.

Hentbole Serik Belediyesi Spor Kulübü gibi bir marka kulübü kazandırdıklarını bunun ise Antalya ve Türk Hentbolü için büyük kazanç olduğunu, makro hedeflere sahip anlayışın olduğunu, önümüzdeki yıllarda görüleceğini belirten Hakan Gündüz ve Cihan Ariz, “Özellikle Serik Belediye Başkanı Sayın Prof.Dr. Ramazan ÇALIK ve A.Yükseliş  Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin ÇALIK’la birlikte başarılarımızın artarak devam edeceğini inanıyoruz, kendilerini desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.

Aziziye Belediyesi Termal SK ile Serik Belediyesi SK maçı bugün Ilıca Spor Salonunda saat:13.00’de oynanacak.




Bakmadan Geçme