“Seriye Devam Etmek İstiyoruz”

Ardeşen Gençlik ve Spor kulübü Antrenörü Kemal Durak,lige iyi başladıklarını ve seriye devam etmek istediklerini belirtti.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde deplasmanda İzmir BüyükşehirBelediyespor’u 30-21 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlayan ArdeşenGençlik ve Spor Kulübü’nün antrenörü Hüsnü Kemal Durak, ikinci yarıyagalibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Durak, yaptığı açıklamada, önemli sakatlıkların geçmesi ve devrearası takviyelerle önemli ölçüde güçlendiklerini belirterek, "Bizimiçin yeni bir seriye başlama açısından İzmir Büyükşehir Belediyespormaçı çok önemli bir karşılaşmaydı. Bu karşılaşmadan da yüzümüzün akıylaçıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sezonun ikinci yarısına galibiyetlebaşladığımız için mutluyuz" dedi.

Hafta sonu sahalarında ÜsküdarBelediyespor’u ağırlayacaklarını ifade eden Durak,"Hazırlıklara başladık. İyi başladığımız seriyi Üsküdar Belediyesporgalibiyeti ile devam ettirmek istiyoruz. İlk yarıdan farklı, kaliteli vedirençli bir lig içerisindeyiz. Bunun bilincinde, üzerine koyarakçalışmalarımız sürecektir. Daha mücadeleci, agresif, koşan, tempoluoynayan takım olma olgusunu gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Şubatayının ilk haftasında Challenge Kupası’nın başlayacağını hatırlatanDurak, "Kupada Sırbistan temsilcisi ZRK Naisa Nis takımı ile mücadeleedeceğiz. Avrupa maçlarına da çok değer veriyoruz. Çalışmalarımızı dahayoğun, içerikli bir programla sürdüreceğiz. Avrupa’da adımızı duyurmakistiyoruz" ifadelerini kullandı.

AA

Bakmadan Geçme