Seriyi Sürdürmek İstiyoruz

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Süper Ligi’nin Rize temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, ligin 6. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacakları Ankara Gazete Yeni Mahalle (GAYE) Spor Kulübü’nü de yenerek seriyi sürdürmek istediklerini belirtti.

 Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde bu sezon ilk 3’ü hedeflediklerini hatırlatan Zenginal, "Ligde bu güne kadar oynadığımız 5 maçın 4’ünü kazanarak 8 puan topladık. Liderle aramızda sadece 1 puan var. Şuan hedeflediğimiz yerde, ilk 3’teyiz. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Ankara GAYEspor’u ağırlayacağız. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" dedi. 

Hentbol Süper Ligi’nde bayram tatili ve Milli tatil yüzünden 1.5 aydır taraftarları önünde maç yapamadıklarını kaydeden Zenginal, "Bu yüzden taraftarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Bu hafta sonu 5 bin kişiyi bulmasını umduğumuz Ardeşen taraftarı önünde, şölen havasında bir maç oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile rakibimizi farklı mağlup ederek kendilerine armağan etmek istiyoruz. Bu Pazar Günü Ardeşen MYO Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmaya tüm halkımızı davet ediyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme