Serkan İnci: Avrupa Kupası Maçına Dikkatimizi Vermemiz Gerekiyor!

EHF Kadınlar Avrupa Kupası 2. Tur rövanş maçında Üsküdar Belediyespor, Hırvatistan temsilcisi ZRK Bjelovar takımını konuk edecek.

Üsküdar Belediyesi Hırvatistan temsilcisi ZRK Bjelovar takımı ile oynadığı ilk karşılaşmayı 26-32'lik skorla kazanmış, avantajı kapmıştı.

Bu karşılaşmanın rövanşı yarın 13 Ekim'de Çamlıca Spor Okulu Salonu'nda saat 17.00'de oynanacak.

Müsabaka öncesi Serkan İnci, Hentbolhaber.Net'e açıklamalarda bulundu.

İnci ilk olarak lig maçı ile alakalı olarak, Ortahisar Belediyesi ile oynadıkları maçta her iki takımın da ortaya koymuş olduğu mücadelenin izleyenlere seyri güzel bir maç izleme şansını vermiş olduğunu dile getirdi. 

İnci, "Özellikle Avrupa kupası maçından sonra yorgun olmamızın, maça  da yansıyacağının farkındaydık.  Sonuç olarak 2 puan aldığımız için mutluyuz, Trabzon teknik ekibi ve oyuncularını da tebrik ederim vermiş oldukları mücadeleden dolayı. Şimdi ligi unutup tüm ciddiyetimiz ve konsantrasyonumuzla yarın oynayacağımız Avrupa kupası maçımıza dikkatimizi vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Oynadığımız ilk maçta elde ettiğimiz sonucun avantajlı bir skor olduğunu düşünerek hazırlık yapmadığımızı, sahaya tüm enerjimiz ile ,Hırvat takımı ile daha ilk maçı oynuyoruz motivasyonu ile çıkmamız gerektiğinin farkındayız." dedi.

ZRK Bjelovar'ın İyi Bir Takım Olduğunu Biliyoruz

İnci, "Özellikle bu tür maçlarda avantajlı skor  psikolojisine sürüklenen takım olmayacağız.  Çünkü Hırvat Rakibimize saygı duyuyor ve gerçekten iyi bir takım olduklarını biliyoruz. Bizimle alakali gerekli hazırlıkları yaptıklarından şüphem yok. Bizim de tabi ki onlem almamız gereken başlıklar olacaktır. Sporcularımızın aynı özveri ile mücadele ederek, ve oyun içinde iletişimde kalmaya devam ederek maçın sonunda gülen tarafın bizim olacağı inancındayım. Bu pazar günü  saat 17:00 da Çamlıca Spor Salonunda oynayacağımız maçımızda tüm hentbol severleri bizleri desteklemeye bekliyoruz." dedi.

Bakmadan Geçme