Serkan İnci: “Çifte kupanın peşindeyiz”

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Finalinde İzmir Büyükşehir Belediyespor ile cuma günü Eskişehir’de karşılaşacak olan Kastamonu Belediyesi GSK’da Serkan İnci açıklamalarda bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin şampiyon olarak tamamlayan Kastamonu Belediyesi GSK’da Başantrenör Serkan İnci, çifte kupanın peşinde olduklarını dile getirdi.

İnci, “Maça gerçekten iyi bir şekilde motive olduğumuzu düşünüyoruz. Kulüp tarihimizde Türkiye Kupası henüz bulunmamakta. Türkiye Kupası’nı müzemize götürmenin gayretini göstereceğiz. Kupayı almak ve bu kupayla birlikte sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Cuma günü maçtan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz. Ligdeki sonuçlar doğrultusunda bu maçı değerlendirmek doğru olmaz. Final maçlarının havası her zaman ayrıdır. Lig boyunca devam eden karşılaşmalardaki motivasyonla final maçlarının motivasyonu çok farklıdır. Final havası farklıdır. İzmir iyi bir ekip. Ligde aldığımız neticeler bağlamında bu maçı kesinlikle değerlendirmiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Final maçlarında favori olmaz.

Teknik heyet ve sporcular maça mental ve fiziksel olarak ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Tüm kurgular hata yapmamak üzerine oluyor. Teknik heyet de sporcular da hata yapabilir ama önemli olan hata yapmamak niyetidir. Hakemler de hata yapabilir, insanlar. Ama mental ve fiziksel olarak hazır bir hakem ikilisi beklentimiz var. Tüm takımların beklentisi bu yöndedir. Biz kendi işimize odaklanacağız. En başlı hedefimiz izleyenlere güzel bir maç izletmek.

Kalecimiz Amra Pandzic, Beyza İrem Türkoğlu’nun sakatlıkları var. Kübra Sarıkaya da sakatlıktan döndü, yavaş yavaş süre almaya başladı” dedi.

Türkiye Kupası Finali 28 Mayıs Cuma Saat:15.00’de TRT Spor Yıldız Kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme