Serkan İnci ilk devreyi özetledi: “Yarışırken, yetiştirmek amacımız”

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ilk devreyi iki galibiyet ile kapatan Üsküdar Belediyesi geleceğe umutla bakıyor. Başantrenör Serkkan İnci ilk devreyi değerlendirdi.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne genç bir kadro ile devam etme kararı alan Üsküdar Belediyesi SK yönetimi, genç antrenör Serkan İnci’nin komutasında iyi oyun oynamasına ve mücadele etmesine rağmen ligin ilk devresini iki galibiyet ile kapatabildi.

Gelecek adına önemli bir çok ismi kadrosunda bulunduran Üsküdar Belediyesi bir çok maçı şanssız kaybetmesine rağmen, ikinci devrede sürpriz bir çok sonuca imza atabilir.

Başantrenör Serkan İnci yapmış olduğu değerlendirmede, “Ligin ilk devresini sıralama olarak mutlu bir yerde bitirmedik. Ancak kazanım olarak iyi ve moralli bir şekilde araya girdiğimizi söyleyebilirim. İleriye dönük hedefler içerisinde yönetimimizin sabrı ve ortak istişareler sonucunda sistemli çalışmanın meyvesini ligin devre arasının kapanışı olarak yaptığımız ve üç müsabakada üç galibiyet ile lider bitirdiğimiz Türkiye kupası maçlarında gördük diyebilirim . Tüm sporcu arkadaşlarımızı ekip olarak tebrik ediyoruz. Bizler ileriye dönük iyi planlamalar ile ve alt yapıdan A takıma kazandırdığımız sporcular ile sağlam basarak yürümeye çalışıyoruz. Yarışırken, yetiştirmek amacımız. Bu doğrultuda yönetimimiz ile birlikte sporcularımızı yukarıya taşıyarak iyi noktalara geleceğimizi düşünüyorum. Özellikle ikinci devrede daha keyif veren hentbol oynayarak, sürpriz galibiyetler almak istiyoruz. İlk yarıda ki mücadelelerinden dolayı takımımızı tebrik ederiz. Katedecek çok yolumuzun olduğu bilince olmak en büyük motivasyon kaynağımız ve bu yolda çalışacağız. Bizlere gösterdiği destek ve güvenden dolayı başkanımız ve yöneticilerimize ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme