Serkan İnci: “Mutlu ve Gururluyuz”

Şampiyonluğa ulaşan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde Başantrenör Serkan İnci açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Serkan İnci, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğu hak ettiklerini söyleyen İnci, mutlu ve gururlu olduklarını aktardı. İnci, ligin tamamlandığını ancak sezonun kendileri adına hala devam ettiğini hatırlattı.

İnci’nin açıklamaları şu şekilde: “Öncelikle bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teknik ekip olarak teşekkür ederiz. Sporcu arkadaşlarımızın gayretleriyle ligi sonuna kadar takip edip, sonunda ipi göğüslemek keyifli oldu. Tüm sporcu arkadaşlarımın emeklerine sağlık.”

“HAK ETTİK, KAZANDIK”
İnci: “Bu süreçte bize güvenen ve desteklerini hissettiren kulüp başkanımızın, yönetimimizin ve genel menajerimizin güvenini boşa çıkarmamak adına çalıştık. Çalışmalarımızın mükafatını aldığımız için ben ve ekip arkadaşlarım çok mutlu ve gururluyuz. Korona virüsten dolayı yanımızda olamayan ama her zaman desteklerini hissettiğimiz yüz binlerce Kastamonuluya kupayı armağan ediyoruz. Sonuna kadar hak ettik ve kazandık.”

“KUPA MAÇLARINA ODAKLANMALIYIZ”
İnci son olarak: “Ligi şampiyon olarak bitirdik ama henüz sezon bizim için tamamlanmadı. Bu şampiyonluğun tadını çıkarmak istiyorsak önümüzdeki kupa maçlarına odaklanmalıyız. Ligin bittiğini fakat sezonun hala devam ettiğini düşünerek, mazisi başarılarla dolu kulübümüzün müzesinde eksik olan Türkiye Kupası’nı kulübümüze getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Bakmadan Geçme