Serkan İnci: “Takım birlikteliğimizi göstermek istiyoruz”

Üsküdar Belediyesi SK zorlu maç trafiği yaşıyor.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper ligi 16.hafta maçında Osmangazi Belediyesi SK’yı ek sayı farkla mağlup eden Üsküdar Belediyesi SK, üst üste zorlu maç programı yaşıyor.

Ligin 13.haftasında Yenimahalle Belediyesi SK’yı 27-25, 14.haftada Yalıkavak SK’yı 26-34 ve 16.hafta müsabakasında Osmangazi Belediyesi SK’yı 26-27 mağlup eden Üsküdar Belediyesi, zorlu maç trafiği arasında Ardeşen GSK’ya 15.haftada 23-31 mağlup oldu.

Yarın Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Ardeşen GSK’ya konuk olacak Üsküdar Belediyesi SK hazırlıklarını tamamladı.

Üsküdar Belediyesi SK Baş Antrenörü Serkan İnci yapmış olduğu açıklamada;

“Son galibiyetten dolayı mutluyuz. 5 günde iki zorlu maç yapan takımımızın mental ve fiziksel olarak yorgun olacağını biliyorduk. Rotasyon şansımızın fazla olmaması da diğer dezavantajlarımızdan biri idi. Fakat sporcularımız yine her zaman olduğu gibi ciddi bir gayret ile 1 haftada oynadığı 3. maçtan da mücadele olarak galip gelmeyi başardılar. Takımımıza teknik ekip olarak tekrardan teşekkür ederiz” dedi.

Türkiye Kupası ile ilgili olarak ta, “Yoğun maç trafiği içerisinde elimizden gelen en iyisini yaparak, takım birlikteliğimizi göstererek müsabakadan galip ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme