Serpil İskenderoğlu: “Bu güzel taraftara teşekkür ediyorum”

Kastamonu Belediyespor Kaptanı Serpil İskenderoğlu, Challenge Cup’ta çeyrek finale kalınan maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Tur atladıkları için mutlu olduklarını kaydeden İskenderoğlu, Türk hentbolunu daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

Başarılı kaptan, “Geçmemiz gereken bir turdu. Tur atladığımız için çok mutluyuz. Sonraki turlarda Kastamonu’yu daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Takımımız için de bu başarıya çok ihtiyacımız vardı, Kastamonu’nun çok güzel taraftarlarına ve insanlarına çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar” dedi. Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden diğer takımlara başarılar dileyerek konuşmasını sürdüren Serpil İskenderoğlu, “Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden diğer takımlara da başarılar diliyorum. İnşallah, Türk takımları çok daha iyi yerlere gelecek. Türk hentbolunu daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz ve daha iyi olacağına inanıyorum” dedi. Attığı gollerle maçın yıldızı olduğunun söylenmesi üzerine kaptan, “Görevimiz, inşallah daha daha iyi olacak” mesajı verdi.




Bakmadan Geçme