Serpil İskenderoğlu: 'Çok atış hatası yaptık'

Süper Kupanın sahibi, Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nü 28- 34 yenen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü oldu.

Serpil İskenderoğlu: 'Çok atış hatası yaptık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023-2024 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Kupa karşılaşması, Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda 6 Eylül tarihinde oynandı.

Geçen sezonun Türkiye Kupasının sahibi olan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile Süper Ligin son şampiyonu Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü, Ankara’da yeni sezonun ilk kupasını müzelerine götürmek için mücadele ettiler.

Maçın ilk yarısını Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 16-14 önde kapattı. İkinci yarıya, üstün performansı ile başlayarak farkı kapatan denizin kızları sahadan 34-28 galip ayrıldı. Böylelikle 2023-2024 sezonunun ilk kupasını da kazanan ekip, sezona güzel bir başlangıç yapmış oldu.

Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü’nün kaptanı Serpil İskenderoğlu, maç sonunda Trt Spor ekibine verdiği demeçte şunları söyledi:

“Devreye iki sayı önde girdik. İkinci yarının ilk beş dakikasında birdenbire bir fark oldu. Sonrasında toparlayamadık. Çok atış hatası yaptık. Beklediğimiz yedi metreleri maalesef ki alamadık. Hızlı hücum yedik. Maçın sonucunu kaleci performansları belirledi. Öyle düşünüyorum Çok istemiştik, olmadı. Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Lig kupasına ve Türkiye Kupasına talibiz. İnşallah onları alırız.”

Bakmadan Geçme