Serpil İskenderoğlu için çok çok özel maç olacak

Bugün Hentbol Kadınlar EHF Kupası A Grubu ikinci maçında Alman Thüringer HC ile karşılaşacak olan Kastamonu Belediyespor’un başarılı oyuncusu Serpil İskenderoğlu için çok çok özel maç olacak.

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL HABER -Hentbol Kadınlar EHF Kupası’ndaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK, bugün A grubundaki ikinci karşılaşmasında Alman Thüringer’in konuğu olacak.

Kastamonu Belediyesi GSK, Nordhausen’daki Wiedigsburghalle salonunda grubun zorlu ekibi Thüringer HC’dan puan veya puanlar almaya çalışacak.

Mücadele Saat:16.00’da başlayacak ve TRTSpor 2’den canlı olarak yayınlanacak.

Haber

Foto: Sedat YILMAZ 19.04.2009 Evka 4 Spor Salonu -İzmir Büyükşehir Bld GSK – Thüringer HC

Serpil İskenderoğlu için çok çok özel maç olacak

Alman ekibi 2008/09 sezonunda, EHF Challenge Cup yarı finalinde temsilcimiz İzmir Büyükşehir Belediye ile eşleşmişti. Kendi şehirleri Bad Langensalza’da oynanan ilk maçı temsilcimiz 34-28 kaybetmiş, İzmir’deki rövanş mücadelesinde alınan 32-27’lik galibiyet finale çıkmamız için yeterli olmamıştı. Bugün Kastamonu Belediyesi GSK kadrosunda bulunan Serpil İskenderoğlu, o eşleşmede İzmir Büyükşehir Belediyesi forması giyiyordu ve iki maçta attığı toplam 19 gol, finali getirmeye yetmemişti. Eğer İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, Thüringer’i elemiş olsa idi o sezon EHF Challenge Kupası’nı müzesine getirebilirdi.

Bugün oynanacak olan müsabaka Serpil için çok ayrı bir anlam taşıyacak. Geçen hafta oynanan grubun ilk maçında yer alamayan başarılı orta oyun kurucu, bu müsabakada takımında yer alacak. Kastamonu Belediyespor’un galibiyeti hem takımı için hem de kendisi için çok büyük bir anlam teşkil edecek.

 

Bakmadan Geçme