Serpil İskenderoğlu ve Birol Ünsal'dan Maç Öncesi Değerlendirmeler

Kastamonu Belediyespor Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu ve Konyaaltı Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, yarın oynanacak Kadınlar Süper Lig maçı öncesi Hentbolhaber.net'e değerlendirmelerde bulundular

Kastamonu Belediyesi ile Konyaaltı Belediyesi, Hentbol Kadınlar Süper Ligi maçında yarın karşı karşıya geliyor. Oynanacak olan Hentbol Kadınlar Süper Ligi maçı, TRT Spor Yıldız kanalından canlı izlenebilecek.

Kadınlar Süper Lig 21. Hafta'da yarın Kastamonu Belediyesi ile Konyaaltı Belediyesi arasında oynanacak maç öncesi, Takımların antrenörü ve teknik sorumlusu Hentbolhaber.Net'e değerlendirmelerde bulundu.

"Diğer Maçlardan Farklı Bir Maç Olarak Görmüyorum"

Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, "Dar kadroyla zor bir maç oynayacağız. Liderliğimizi koruyarak Antalya'ya dönmek istiyoruz. Bu sezon TRT'de ilk kez maçımızın yayınlanması heyecanını yaşıyoruz. Dörtlü Final oynanacak olması nedeniyle diğer maçlardan farklı bir maç olarak görmüyorum. Türk kadın hentboluna yaraşır bir maç olmasını, kazasız belasız bir maç olmasını diliyorum."dedi.

"Hedefimiz Galibiyet"

Kastamonu Belediyespor Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu ise maç öncesi "Yine bir Milli aranın ardından yine zorlu bir maçla lige dönüş yapacağız. Artık normal sezonda son 2 haftaya girildi. Hem Play-Off serisine avantajlı bir sıralamada girmek hem de Play-Off'ta muhtemel karşılaşacağımız rakibimize mental üstünlük sağlamak açısından bu maç büyük önem taşıyor. Milli takıma 7-8 oyuncu gönderen, bundan dolayı Milli aralarda az oyuncuyla idman yapmak zorunda kalan bir takımız. Buna rağmen en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Hedefimiz galibiyet." değerlendirmede bulundu.

Bakmadan Geçme