Seyhan Kaljoshi: Avrupa Kupasında Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz

Üsküdar Belediyesi'nin antrenörü Seyhan Kaljoshi, yeni sezona ilişkin Hentbolhaber.net'e özel açıklamalarda bulundu.

Üsküdar Belediyesi, Avrupa Kupası'nda Hırvatistan'ın ZRK Bjelovar takımıyla eşleşti. 

2024-25 sezonu EHF Kadınlar Avrupa Kupası, 64 takımın katılacağı 2. tur maçlarıyla başlayacak.

2. turda ilk maçlar 5-6 Ekim, ikinci maçlar ise 12-13 Ekim 2024'te oynanacak. Turnuvanın diğer turları da eleme usulü ile tamamlanacak.

Üsküdar Belediyesi'nin antrenörü Seyhan  Kaljoshi, yeni sezon ve yeni kadro ile ilgili Hentbolhaber’e özel açıklamalarda bulundu.

Öte yandan takımda hem sporcu hem de antrenör olarak görev yapmış olan Seyhan Kaljoshi, yeni sezonda Üsküdar Belediyesi Hentbol  Antrenörü olarak yeniden görev alacak. 

'Büyük Hedefler Benimsedik'

Seyhan Kaljoshi, Hentbolhaber.net'e yaptığı açıklamada, "Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak, bu sezon yeni yönetimimizle büyük hedefler ve heyecan dolu bir yönetim anlayışı benimsedik. Belediye Başkanımız Sinem Dedetaş ve Kulüp Başkanımız Sadık Albayrak’ın destekleriyle, genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan yeni bir kadro kurduk. Ligde güzel hentbol ve heyecanlı maçlar oynayacağımızı düşünüyoruz.

'Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz'

Avrupa Kupası'nda Hırvatistan’ın güçlü takımlarından ŽRK Bjelovar ile eşleştik. Hırvat ligini üst sıralarda bitiren bu iyi takım karşısında, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve tur şansı yakalamak için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme