Şeytanlara Çifte Kutlama

Ankara'da gerçekleşen final karşılaşmalarında İzmir'e iki mutluluk birden yaşatan Altınordu Konak Belediyesi kadın ve erkek hentbol takımları kupa sevincini Başkan Tartan'la birlikte yaşadı.

1.Lig A klasman grubuna yükselen erkek takımı ve Süper Lig’in yenikonuğu kadın takımının sporcuları şampiyonluk kupalarını İzmir içinkaldırdı. Şampiyon takımlar için Konak Belediyesi Fuar EvlendirmeDairesinde düzenlenen kutlama gecesinde gurur tablosu çizildi.

Haber

Altın gençler yeniden tarih yazdı

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir’in spordaki çıtasınıyükselten ve yenilgisiz şampiyonluklara imza atan Altınordu KonakBelediyesporlu oyunculara “Altın Gençler” diye hitap ettiği konuşmasındaşunları söyledi: “İddialı olmayan bir iş başarılı olamaz. Biz de bu işeiddialı başladık ama yürekli gençlerle birlikte başladık.

Haber

İzmir sporunun uzun zamandır içinde bulunduğu üzücü duruma rağmen birşeyler yapmaya çalıştık. Hentbol, basketbol, voleybol, kadın futbol,yelken gibi çok çeşitli branşlarda başarıyı hedefleyen bir yapıoluşturduk. Bunu yaparken kendi ismimizle de yapabilirdik ama tarihyazmış bir kulüp Altınordu, yine tarihi önemi olan Büyük Altay, işte buisimleri değerlendirelim dedik. Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı,oyuncular, aileler, teknik direktörler bana sonuna kadar güvendi. Ben dehep güven unsurunu öne çıkararak çalıştım.”

Efsane geri döndü

Şampiyonluk kupasını oyuncularla birlikte kaldıran Başkan Tartan,oyuncuların karşılaşmalarda fair-play sergileyerek İzmirlilerinyüreğindeki sevgiye sahalara taşıdığını belitti. Bütünşehir yasasıylaamatör spor adına yaşanan trajediye de değinen Başkan Tartan, sporekonomisine de vurgu yaparak “Bundan sonra ligde fırtına gibi eseceğiz.Altın gençlerimiz bir destan yazdılar; bu destan İzmir adına yazılmışbir destandır. 90 yıllık efsaneyi yenden canlandırdılar. Biz İzmir’esadece sporun kardeşliğini taşımıyoruz aynı zamanda spor ekonomisini degetiriyoruz. Artık spor ekonomisini anlamayanlar bunu görecek,yaşayacak” şeklinde konuştu.

Altay Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen de “Sezon başındaanlaşmayı yaparken heyecanla başladık, daha başında şampiyonluk havasınagirdik ve bu inançla gerçekleştirdik. Hakan Başkanımıza bize bunuyaşattığı için çok teşekkürler” dedi.

Yeni şampiyonluklar geliyor

Altınordu Konak Belediyesi erkek ve kadın hentbol takımı oyuncularıaileleriyle birlikte şampiyonlu sevincini doyasıya yaşadı. Kupalarınıbir an olsun ellerinden düşürmeyen oyuncular, yaşadıkları mutluluğufotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Oyuncularla dans eden ve AltınorduMarşını söyleyen Başkan Tartan, Konak Belediyesi Kadın futbol takımınınŞampiyonluğa koştuğunu ve Altay Konak Belediyesi Voleybol takımının daplay-off’u kesinleştirdiğini müjdeledi.

Bakmadan Geçme