“Sezonu kupayla tamamlamak istiyoruz”

Kadınlar Türkiye Kupası Finalinde Kastamonu Belediyesi GSK ile karşılaşacak Muratpaşa Belediyesi SK’da eksik, cezalı oyuncu yok.

HENTBOLHABER.NET –Türkiye Kupası final maçında Kastamonu Belediyesi’yle Cumartesi saat 15.00’de Eskişehir’de karşı karşıya gelecek olan Muratpaşa Belediyesi SK’da Antrenör Birol Ünsal, lig şampiyonuna karşı zorlu bir maç olacağını belirtirken “Kupayı Antalya’ya getirmek istiyoruz” dedi.

Sezona yeni ve gençleştirilmiş bir kadroyla Avrupa Kupalarına kalma hedefiyle başladıklarını ve bugün bunu başardıklarına dikkat çeken Birol Ünsal, “Şimdi sezonu kupayla tamamlamak, kupayı Antalya’ya getirmek istiyoruz. Cumartesi kazanan Türk hentbolu olsun, iyi bir mücadele olsun ama kupa şampiyonu da Muratpaşa olsun” dedi.

Türkiye Kupası’nı 3’üncü kez müzesine götürmek için sahaya çıkacak Paşanın Meleklerinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.  Muratpaşa Belediyesi’nin Türkiye Kupası’nda finale uzanan yolculuğu Türkiye Kupası 2’nci tur maçlarında Yalıkavak Spor Kulübü ve Mardin Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte yer aldığı C Grubuyla başladı. Paşanın Melekleri, gurup maçlarını namağlup lider olarak tamamladı. Paşanın Melekleri, çeyrek finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve yarı finalde Yenimahalle Belediyesi karşısında galip geldi.  Muratpaşa Belediyespor, 2012 ve 2014 yıllarında Türkiye Kupası’nı kazanırken Cumartesi 3’üncü kez kupayı Antalya’ya getirmek için sahaya çıkacak.

Bakmadan Geçme