Şimdi ne olacak?

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) EHF ve Challenge Avrupa Kupalarında mücadele edecek takımları açıkladı.

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL HABER – 11 Temmuz günü yapmış olduğumuz “Avrupa Kupası’na hangi takım katılacak?” haberimiz üzerine Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan açıklama yapılmazken Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF), Avrupa Kupalarında mücadele edecek takımları açıkladı.

EHF yapmış olduğu açıklamada, Kayseri Rainbow Spor Kulübü’nün, 60 takım arasından ilk turda mücadele edeceğini açıkladı.

ŞİMDİ NE OLACAK?
Amasya Merzifon Belediyesi Spor Kulübü, Kayseri Rainbow Spor Kulübü ile birleşirken, Kayseri Rainbow Spor Kulübü yerine hangi takımın Avrupa EHF Kupasına gideceği belli değil. Merzifon Belediyesi Spor Kulübü’nün Rainbow Kayseri’nin yönetimini almasının EHF tarafından geçerli sayılıp sayılmayacağı konusu henüz belirsizliğini koruyor. 

EHF’ye, ilgili kupaya Türkiye adına gidecek takım olarak Rainbow Kayseri Spor Kulübü bildirildiği için Avrupa Kupalarında bu sezon bir eksik takım ile mücadele etme riski ile karşı karşıyayız. Eğer böyle bir karar çıkarsa, ülke puanı olumsuz etkilendiği için gelecek sezon takımlarımızı Avrupa Kupalarında zor şartlar bekleyecek.

Konu ile ilgili olarak EHF’nin kararı ne olacak, Hentbolhaber.Net olarak takip etmekteyiz.

EHF KUPASI Takım Listesi

Bakmadan Geçme