Sinop’un Yıldızları Kupa Peşinde

Sinop Gençlerbirliği Amatör Spor Kulübü Yıldız Hentbol Takımı Türkiye Finallerinde mücadele edecek.

Gençlerbirliği amatör spor kulübü yıldız hentbol takımı önce Bartınilinde yapılan grup müsabakalarında Zonguldak, Bolu, Bartın ve Karabüktemsilcilerini yenerek  Yarıfinal oynama hakkı kazandı. Daha sonraSamsun ilinde yapılan Yarı Final müsabakaları sonucunda İzmir ,Trabzonve Sivas temsilcilerini yenerek Türkiye finallerinde oynama hakkı eldeeden Gençlerbirliği Amatör Spor Kulübü, büyük bir başarıya imza attı.

Kulüp başkanı Veli Tok, “Beden eğitimi öğretmeni Şükrü Sert’in planlı şekilde yapmış olduğu çalışmaların meyvelerini topluyoruz” dedi.

Alt yapı çalışmalarına güzel bir örnek olduğunu söyleyen Gençlerbirliği Başkanı Veli Tok hedefin kendi yetiştirdiğimiz sporcularla ilimiziliglerde temsil etmek olduğu bunun içinde hocamızla birlikte koordinelibir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Hiç bir maddi geliri olmayankulübümüzün bu tür başarılarla adını duyurmaya çalıştığını belirten Veli Tok, 20 Haziranda oynanacak olan final müsabakalarında datakımımızın aynı başarıları göstereceğinden şüphesi olmadığını ,antrenörve sporcu kardeşlerine başarılar dilediğini vurguladı.

Haber
 

 

Bakmadan Geçme