“Sıra Dünya Şampiyonluğunda”

Liseler Türkiye Şampiyonasında kupaya uzanan Erkeklerde Antalya Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi antrenörü Hakan Gündüz, Hentbolhaber.Net’e konuştu.

HENTBOLHABER.NET – Gündüz, uzun bir çabanın sonucunda şampiyonluğa ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Turnuvaya katılan takımların hepsi centilmence mücadele ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Okulumuzu en iyi şekilde temsil ettik. Sıra dünya şampiyonluğuna geldi. Ülkemize, okulumuza bu gururu yaşatmak istiyoruz. Türkiye’deki takım örneklerinden en güzelinden bir tanesini sergiledik. Ligde oynayan ve okul takımında oynayan oyuncularımızın hepsinin bir arada olması bize başarıyı getirdi. Bu başarıyı yakalayan, güzel bir aile olduğumuuz ortaya koyan sporcularımız, velilerimiz, antrenörlerimiz, idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“Hentbole olan desteklerinden dolayı teşekkür ederim”
Gündüz devam eden açıklamalarında, “Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık’a, Necmettin Çalık başta olmak üzere Yükseliş Koleji Yönetim Kuruluna, Okul Müdürümüz Haluk Dökmez’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.




Bakmadan Geçme