Sivas 4 Eylül Belediyesi, Süper Lig’e hazırlanıyor

THF tarafından resmi açıklama olmamasına rağmen Kadınlar Süper Ligde mücadele edeceğini açıklayan Sivas 4 Eylül Belediyesi SK, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sivas 4 Eylül Belediyesi SK, iç transferde 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, Başkanvekili Ali İzgi, Hentbol Şube Sorumlusu Taner Karabal, Antrenör Doğan Ardahanlı ile sporcular katıldı.

2015 – 2016  Sezonu’nda Süper Lig’de Sivas’ı temsil edecek olan Belediyespor, iç transferde, Nazik Kaşaca, Arife Yaşin, Ayşegül Sağır Yıldız, Bahar Öz, Kader Yağmur ve Antrenör Doğan Ardağanlı ile sözleşme yeniledi.

Belediyespor ayrıca, dış transferde Amasya Atatürk Lisesi Spor Kulübü’nde oynayan 1993 doğumlu, oyun kurucu sporcu Elif Arslan ile mukavele imzaladı.

Sivas 4 Eylül Belediyesi SK Antrenörü Doğan Ardahanlı, iyi bir takım kurmak istediklerini belirterek, Sivas’ı ve kulübü en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade etti. İç ve dış transferdeki anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunan Ardahanlı, takımına sporcu arayışlarını sürdürdüklerini belirtti.

Bakmadan Geçme